Kuvailevat menetelmät ovat yksi aistinvaraisen arvioinnin hienoimmista menetelmistä ja niitä käytetään, kun halutaan tietoa tuotteiden aistinvaraisista ominaisuuksista. Useimmiten niitä käytetään tuotekehityksen ja laadunvalvonnan apuna.
Elintarviketutkimusstrategiaa työstänyt alan eturivin tutkijoiden työryhmä ehdottaa, että Suomeen perustetaan elintarviketutkimusfoorumi. Strategiatyöryhmä esittää myös, että perustetaan ministeriöiden välinen elintarviketutkimuksen verkosto…
Ruuan ja syömisen merkitys arjessa on huikea. Ruoka jättää ihmiseen muistijäljen seuraavia kohtaamisia varten. Tutkijan kannalta erityisen kiinnostavaa on tuloksien hajonta, se miten erilaisia ihmiset ovat.
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.