Kestävyyskentällä on halutessaan voinut pitkään toimia korulauseiden varassa. Vuodenvaihteessa lakisääteiset vaatimukset kiristyvät jälleen, kun vastuullisuusraportointiin velvoittava direktiivi CSRD astuu voimaan…
Meillä lehden ja seuran työntekijöillä oli ilo osallistua Helsingin yliopiston elintarviketieteilijöiden ainejärjestö Lipidin urailtaan lokakuussa. Puhujina oli edustava joukko Lipidin…
Olen kerran elämässäni valmistanut maksalaatikkoa. Menemättä yksityiskohtiin kerron, että prosessi oli pitkä eikä lopputulos vetänyt maun eikä rakenteen puolesta vertoja…
Kun Elintarviketieteiden Seura järjesti kevään Kemian Päivillä seminaarin uuselintarvikkeista, sali tuli täyteen kiinnostuneita, keskusteleviakin kuulijoita. Ruokajärjestelmän murros kiinnostaa ja koskettaa,…
Ruokaviennin tuplaamisen tavoite on vahvana monen elintarvikealan toimijan mielessä. Tavoite edellyttää voimakasta kasvua, mutta sen ei pitäisi olla mahdoton. Vaikka…
Innovaatioita synnyttävät pakko, uteliaisuus ja luovuus. Järjestys vaihtelee olosuhteiden mukaan. Sain käsiini kirjan nimeltä Huomispäivän ruokamme: ravintoteollisuutemme ajankohtaisia kysymyksiä. Ajankohtaisuus…
Marraskuun tapaus oli Euroopan parlamentin äänestys pakkaus- ja pakkausjäteasetuksesta. Ennalta pelätty lopputulos kääntyi kuitupakkauksiin nojaavan ja niitä tehokkaasti kierrättävän Suomen…
Hiilineutraalius on ollut monen yrityksen ja yhteisön tavoite jo pitkään, mutta viimeistään Venäjän hyökkäyssodan laukaisema energiakriisi sai suunnitelmiin vipinää. Fossiilisesta…
Elämässäni ja tässä lehdessä päättyy nyt yksi aikakausi. Aloitin Kehittyvän Elintarvikkeen päätoimittajana numerossa 5/2017 ja tämä 4/2023 on viimeinen. Numerosta…
Tuotepassi, digikaksonen ja taksonomia-asetus tulevat kaikille tutuiksi lähivuosina. Digitalisaatio on jo kaikkialla. Tietoa syntyy valtavasti, mutta vielä meillä ei ole…
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.