Elintarviketieteiden Seura tuo yhteen teollisuuden, tutkimuksen ja koulutuksen. Jäseninä on noin 900 elintarvikealan korkeakoulutettua ammattilaista ja yli 60 yritystä. Seura edistää tutkimustiedon monipuolista soveltamista käytäntöön julkaisemalla Kehittyvä Elintarvike -lehteä ja järjestämällä seminaari-, koulutus- ja yritysvierailutapahtumia.
Liity Elintarviketieteiden Seuran henkilö- tai kannattajajäseneksi
ETS:n henkilöjäsenenä saat:
- Kehittyvä Elintarvike -lehden vuosikerran
- Pääsyn ilmaisiin jäsentapahtumiin, esimerkiksi yritysvierailuille
- Alennuksen maksullisiin tapahtumiin
- Jaostojen jäsenyyden ja mahdollisuuden osallistua jaostojen toimintaan
- Kattavan verkostoitumismahdollisuuden
Työelämässä oleva, opiskelija, työtön tai perhevapaalla oleva: liity henkilöjäseneksi nyt, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi!
Jäsenemme ovat elintarvikealan asiantuntijoita ja ammattilaisia muun muassa tutkimuksen, tuotekehityksen, opetuksen, laadunvalvonnan ja hygienian, oston, myynnin ja markkinoinnin parista.
Jäsenyyden hinnat vaihtelevat lehtityypin mukaan
Vuoden 2024 henkilöjäsenyyden hinnat:
Lehtivaihtoehto | Jäsen työelämässä | Eläkeläinen | Opiskelijat, työttömät, perhevapaalla |
Paperi + digi | 95 € | 72 € | 48 € |
Paperi | 90 € | 68 € | 45 € |
Digi | 75 € | 57 € | 38 € |
Jäsenyys on jatkuva.
Tässä esimerkkejä seuran jaostojen järjestämistä tapahtumista
- ’Private labelit’ elintarvikealalla: Mitä, miksi ja miten?
- Näytteenottowebinaarisarja
- Allergeenien hallinta elintarviketuotannossa
- Kohti vastuullista ravitsemusta
- Vastuullisuus ruokatrendeissä ja vilja-alalla Suomessa
Yritykset kannattajajäseninä
Yrityksen ja yhteisöt voivat liittyä Elintarviketieteiden Seuraan kannattajajäsenenä.
Kannattajajäsenyys sisältää:
- Sivun esittelyjuttu Kehittyvä Elintarvike -lehdessä, printissä ja verkossa ensi kertaa liittyessä
- Kehittyvä Elintarvike -lehden vuosikerran ja yrityksen tunnuksella lukuoikeuden digilehteen kaikille yrityksen työntekijöille. Tämän lisäksi voi tilata paperilehdestä 1-5 vuosikertaa -50 %.
- Kannattajajäsenyritysten logot ovat esillä jokaisessa lehdessä, verkkosivustolla ja tapahtumissa.
- Yrityksen kaikki työntekijät voivat osallistua ilmaisiin jäsentapahtumiin ja saavat -25 % alennuksen maksullisista tapahtumista.
Seuran toimintaan osallistuminen on hieno mahdollisuus oppia lisää alasta, myös elintarvikealan ulkopuolelta tulleille työntekijöille. Tapahtumissa on mukava tutustua muihin elintarvikealan ammattilaisiin, oppia alan hyvistä käytännöistä ja kuulla uusista tutkimustuloksista.
Yrityksille kannattajajäsenyyden hinnat vuonna 2024:
Liikevaihtoa alle 1 milj. €, jäsenmaksu 275 €
Liikevaihtoa 1-10 milj. €, jäsenmaksu 495 €
Liikevaihtoa 10-100 milj. €, jäsenmaksu 715 €
Liikevaihtoa yli 100 milj. €, jäsenmaksu 825 €
Jäsenyys on jatkuva.
Seurasta eroaminen
Eropyynnon voi jättää osoitteeseen info@ets.fi aina ennen seuraavaa laskutuskautta. Laskutuskausi alkaa aina vuoden vaihteessa.
Säännöt
Seuran säännöt löytyvät täältä.
Muita kirjallisia aineistoja
Toimikauden toimintasuunnitelma löytyy täältä.
Edellisen vuoden toimintakertomus löytyy täältä.
Elintarviketieteiden Seuran 70-vuotisjuhlaliite (2017) löytyy täältä
Elintarviketieteiden Seura ry (ETS, Finnish Society of Food Science and Technology) perustettiin vuonna 1947 Elintarviketutkijain Seuraksi. Lisätietoa seuran julkaisemasta Kehittyvä Elintarvike – lehdestä löytyy täältä. Kunniapuheenjohtaja Raija Ahvenainen-Rantalan kokoama, vuonna 2017 valmistunut historiikki löytyy täältä.