Jäsenille

Elintarvikealan ammattilaiset yhdessä

Elintarviketieteiden Seura tuo yhteen teollisuuden, tutkimuksen ja koulutuksen. Jäseninä on noin 950 elintarvikealan korkeakoulutettua ammattilaista ja 55 yritystä.

Seura edistää tutkimustiedon monipuolista soveltamista käytäntöön julkaisemalla Kehittyvä Elintarvike -lehteä ja järjestämällä seminaari-, koulutus- ja yritysvierailutapahtumia.

Keitä jäsenet ovat?

Toiminta kattaa monia soveltavia tieteitä elintarvikekemiasta elintarvikehygieniaan ja -ekonomiaan, teknologioista ja prosesseista ravitsemukseen ja analytiikasta raaka-aineisiin.

Jäsenet ovat muun muassa tutkimuksen, tuotekehityksen, opetuksen, laadunvalvonnan ja hygienian, oston, myynnin ja markkinoinnin parissa toimivia asiantuntijoita, päälliköitä ja johtajia yksityisellä ja julkisella alalla sekä korkeakouluissa.

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä oheisen Liity jäseneksi -painikkeen kautta. Sieltä löytyy ilmoittautumislomake, jonka täyttämällä voi liittyä jäseneksi ja maksaa samalla jäsenmaksun.

Jäsenyys sisältää:

  • Kehittyvä Elintarvike -lehden vuosikerran
  • Pääsyn ilmaisiin jäsentapahtumiin, esimerkiksi yritysvierailuille
  • Alennuksen maksullisiin tapahtumiin
  • Jaostojen jäsenyyden
  • Mahdollisuuden osallistua jaostojen toimintaan
  • Kattavan verkostoitumismahdollisuuden

Jäsenyyden hinnat

  • Jos olet työelämässä, jäsenyys maksaa 72 €/v

Jos olet työelämän ulkopuolella, esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen tai perhevapailla, jäsenyys maksaa 36 €/v

Seurasta eroaminen

Seurasta voi erota ilmoittamalla siitä esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen info@ets.fi tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Säännöt

Seuran säännöt löytyvät täältä.

Muita kirjallisia aineistoja

Toimikauden toimintasuunnitelma löytyy täältä.

Edellisen vuoden toimintakertomus löytyy täältä.

Elintarviketieteiden Seuran 70-vuotisjuhlaliite (2017) löytyy täältä

Elintarviketieteiden Seura ry (ETS, Finnish Society of Food Science and Technology) perustettiin vuonna 1947 Elintarviketutkijain Seuraksi. Kunniapuheenjohtaja Raija Ahvenainen-Rantalan kokoama, vuonna 2017 valmistunut historiikki löytyy täältä.