Mediatiedot

Koko elintarvikealan ammatti- ja tiedelehti

Kehittyvä Elintarvike on elintarvikealan ammattilaisten oma lehti. Lehti menee jäsenetuna noin tuhannelle Elintarviketieteiden Seuran jäsenelle.

Lisäksi lehteä tilataan elintarvikealan yrityksiin, tutkimuslaitoksiin ja oppilaitoksiin.

Lehden painosmäärä on keskimäärin 2 300 kpl. Lisäpainoksia tehdään ammattilaistapahtumien yhteydessä ja muista numeroista tehdään lisäjakeluja valittujen työtehtävien ammattilaisille. Erikoisnumeroilla on 500–3 000 kpl lisäpainokset.

Viesti kohderyhmään osuu tarkasti

Lehden lukijat ovat elintarvikealan tutkimuksen, opetuksen, tuotekehityksen, laadunvalvonnan, hygienian, tuotannon, prosessien, hankinnan, investointien, myynnin, markkinoinnin ja viennin ammattilaisia.

He toimivat asiantuntijoina, päällikköinä ja johtajina. Suurin osa heistä toimii elintarviketeollisuudessa, korkeakouluissa ja julkisella sektorilla.

Lehti palvelee myös alan pk- ja mikroyrityksiä.

Aikataulut, teemat ja erikoisjakelut 2021

Teemasivujen lisäksi jokaisessa lehdessä on Ajankohtaista, Ravitsemus & Terveys, Talous & Liiketoiminta, Lainsäädäntö, Tiede & Tutkimus -palstat. Ilmoituksen voi laittaa halutunlaisen jutun yhteyteen, määräpaikkakorotus +10 % hintaan.

KAUPALLISET ARTIKKELIT

Kaupalliseksi artikkeliksi kutsutaan toimitukselliseen tapaan tehtyä mainosta, joka ulkoisesti muistuttaa tavallista lehtijuttua. Lukijan on voitava erottaa toimituksellinen sisältö ja mainonta toisistaan. Tunnistettavuus helpottuu, kun kaupallinen artikkeli merkitään tunnistetekstillä ”Kumppanisisältö”.

Ilmoituskoot

Printtilehdessä kaupallinen artikkeli on yhden sivun tai aukeaman kokoinen.

Printti-ilmoituksen tueksi kannattaa hyödyntää samasisältöistä Kumppanisisältö-juttua verkkosivuilla ja uutiskirjeessä.

Kumppanisisältö näkyy lehtien julkaisuvälin ajan verkkosivujen etusivulla kiinnitettynä ylös juttusyötteeseen.

Uutiskirjeessä kumppanisisältö julkaistaan kerran, ajallisesti lähellä printtilehden ilmestymistä.

Digitaalinen kaupallinen artikkeli on kehittyvaelintarvike.fi-sivuston etusivulla, uutisten joukossa. Se on nopea, tehokas ja edullinen tapa tuoda esiin tuote, palvelu, yritys, tapahtuma tms.

Etusivulta juttu aukeaa omalle sivulleen, ja sen voi linkittää myös esimerkiksi omille sivuillenne tai minne tahansa sosiaaliseen mediaan. Verkkosivusto on rakennettu responsiiviseksi, jolloin artikkelit ovat sulavasti käytettävissä kaikilla laitteilla. Digiadvertoriaali on esillä myös uutiskirjeessämme.

Kumppanisisältöpaketit

Tarjoamme erilaisia mainospaketteja esimerkiksi rekrytointeja, tapahtumia ja tuotteita varten. Paketeissa yhdistetään printtiä, verkkosivujen banneripaikkoja, artikkelisyötettä ja tapahtumakalenteria sekä uutiskirjettä ja sosiaalista mediaa. Tarjoamme siis aidosti monikanavaisia mainospaikkoja!

Tuote- ja palveluhakemisto

Printtilehdessä ilmestyy hankintaopas jokaisessa numerossa. Siinä on tuote- ja palveluhakemisto kategorioittain ja lisäksi hakemisto yrityksistä aakkosjärjestyksessä.

Lehden verkkosivuilla on hankintaoppaan digiversio. Sivuston käyttäjä voi tehdä hakuja kategorioittain ja siirtyä suoraan mainostajan sivustolle klikkaamalla hakutulosta. 

Mainosmyynnin yhteystiedot

Varaa paikka printistä tai digikanavista:

Hannu Pyykkö, 050 2250, hannu.pyykko@mediabookers.fi