Sari Ollila
yliopistonlehtori
puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston (ETMJ) tarkoituksena on tuoda yhteen elintarvikealalla talouden ja markkinoinnin parissa toimivat ammattilaiset. Jaosto edistää ja kehittää elintarvikealan talouteen, markkinoihin ja markkinointiin liittyvää tutkimusta, tiedonvälitystä, koulutusta ja verkostoitumista järjestämällä yritysvierailuita ja seminaareja.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii elintarvikealan talouden, kaupan, markkinoinnin sekä niihin liittyvän tutkimuksen parissa tai on näistä aiheista kiinnostunut.
yliopistonlehtori
puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Elintarviketalouden ja kulutuksen opiskelija
ETK
Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto
Elintarviketieteiden opiskelija
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
liiketalouden ja logistiikan opiskelija
elintarviketekniikan insinööri
LAB AMK
myynti- ja markkinointijohtaja
Maustaja Oy
laatupäällikkö
ETM
SOK
Elintarvikemarkkinoinnin yliopistonlehtori
KTT
Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto
johtaja
Elintarviketeollisuusliitto
ETM