Sari Ollila
yliopistonlehtori
ETMJ:n puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston (ETMJ) tarkoituksena on tuoda yhteen elintarvikealalla talouden ja markkinoinnin parissa toimivat ammattilaiset. Jaosto edistää ja kehittää elintarvikealan talouteen, markkinoihin ja markkinointiin liittyvää tutkimusta, tiedonvälitystä, koulutusta ja verkostoitumista järjestämällä yritysvierailuita ja seminaareja.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii elintarvikealan talouden, kaupan, markkinoinnin sekä niihin liittyvän tutkimuksen parissa tai on näistä aiheista kiinnostunut.
yliopistonlehtori
ETMJ:n puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Myynti- ja markkinointijohtaja
ETJ:n puheenjohtaja
elintarviketekniikan insinööri
Fision Oy Ltd
toimittajalaatuasiantuntija
ETM
Apetit Ruoka Oy
myynti- ja markkinointijohtaja
Maustaja Oy
projektitutkija
KTM, restonomi YAMK
Jyväskylän yliopisto
Elintarvikemarkkinoinnin yliopistonlehtori
KTT
Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto
Head of Product Innovation
Kalaneuvos
Avainasiakaspäällikkö
ETM
IFF