Pohjanmaan jaosto

Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.

Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.

Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.

Karri Kallio

projektipäällikkö

puheenjohtaja

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Markus Ojala

sihteeri

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

TkT

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Joni Viitala

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija

Laila Matikainen

asiantuntija

Suutkanen Oy

fil.yo.

Nanna Rintala

Turun yliopisto

fil.yo.