Markus Ojala
projektipäällikkö
puheenjohtaja
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.
Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.
Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.
projektipäällikkö
puheenjohtaja
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
TKI-asiantuntija
sihteeri
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
bio- ja elintarviketekniikan opiskelija
SeAMK
TKI asiantuntija
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
SeAMK
TKI asiantuntija
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu