Pohjanmaan jaosto

Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.

Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.

Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.

Markus Ojala

projektipäällikkö

puheenjohtaja

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Karri Kallio

TKI-asiantuntija

sihteeri

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Lotta Haapala

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija

SeAMK

Sanni Nikumatti

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija

SeAMK

Joni Viitala

TKI asiantuntija

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu