Pohjanmaan jaosto

Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.

Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.

Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.

Joni Viitala

TKI asiantuntija

puheenjohtaja

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

0505529290

Markus Ojala

projektipäällikkö

sihteeri

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Laila Matikainen

projektipäällikkö

fil.yo.

Sedu

Tommi Kumpulainen

projektipäällikkö

TkT

Atria

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

TkT

Seinäjoen ammattikorkeakoulu