Pohjanmaan jaosto

Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.

Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.

Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

TkT

Laila Matikainen

asiantuntija

Suutkanen Oy

fil.yo.

Nanna Rintala

Turun yliopisto

fil.yo.

Joni Viitala

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija

Karri Kallio

projektipäällikkö

puheenjohtaja

bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Markus Ojala

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

sihteeri

bio- ja elintarviketekniikan opiskelija