Karri Kallio
projektipäällikkö
puheenjohtaja
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Pohjanmaan jaosto (POJ) kehittää elintarviketieteiden toimintaa pohjalaismaakuntien alueella.
Jaoston tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonvälitystä, koulutusta ja tutkimusta sekä toimia yhdyssiteenä pohjalaismaakuntien elintarvikealalla toimivien yritysten ja ETS:n jäsenten välillä.
Tarkoitustaan jaosto toteuttaa kehittämällä ja ylläpitämällä yhteistyötä elintarvikealan opetuksen, tutkimuksen ja yritysten kanssa, järjestämällä teema- ja koulutustapahtumia ja pitämällä jäsenistöä ajan tasalla elintarvikealaan liittyvästä tietotaidosta.
projektipäällikkö
puheenjohtaja
bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
sihteeri
bio- ja elintarviketekniikan opiskelija
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija
TkT
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
bio- ja elintarviketekniikan opiskelija
asiantuntija
Suutkanen Oy
fil.yo.
Turun yliopisto
fil.yo.