Suomalaista ruokakulttuurikeskustelua vaivaa liiallinen sinivalkoinen ylevyys. Lautaselle tuotetaan eksoottista syötävää ”suoraan luonnosta” tai maakuntatunnuksin. Maakunta ei toimi, koska vain harva…
Vajaat sata vuotta sitten Suomessa oltiin huolestuneita vähävaraisen kansanosan ravitsemustilanteesta. A-vitamiinia ei saatu ravinnosta riittävästi, ja energiastakin oli puutetta. Yhtenä…
Kaupallinen ja sopimusjohtaminen on yritysjohdon strateginen työväline. Sitä taitavasti hyödyntäen organisaatio voi saavuttaa sekä tulostavoitteensa että vastuullisuustavoitteensa. Ilmastonmuutoksesta, luontokadosta ja…
Elinkeinoelämän keskusliiton selvitysten mukaan Suomi tarvitsee 130 000 uutta osaajaa vuoteen 2030 mennessä. Väestömme vanhenee vauhdilla, syntyvyys matelee. Ainoa ratkaisu…
Suomessa ollaan tänä syksynä ottamassa yhteistä loikkaa kohti kiertotaloutta. Syyskuussa julkaistaan Kiertotalouden green deal, jossa valtio ja vapaaehtoiset yritykset, järjestöt,…
Toisen maailmansodan jälkeisessä ”Vihreän vallankumouksen” ja yhä tihentyvän maailmankaupan maailmassa on totuttu ajattelemaan ruokakysymyksiä kahden vallitsevan oletuksen valossa. Niihin turvautuen…
Standardeja kehitetään toimialan tarpeen mukaan. Standardit tukevat elintarviketurvallisuutta lisäämällä laatua ja yhteensopivuutta ruokaketjussa esimerkiksi yhtenäisillä testausmenetelmillä ja vaatimuksilla. Mutta miten…
Suomessa on valtavasti potentiaalia uudelle puhtaalle energiantuotannolle ja ennen kaikkea sitä käyttävälle vihreälle teollisuudelle. Uusiutuvan sähkön tuotannon kustannukset ovat laskeneet…
Elintarviketeollisuus voi kirittää kestävyysmurrosta merkittävästi. Luontovaikutuksia todentavilla laatumerkeillä vahvistamme kestävää elintarviketuotantoa, että se vastaisi ajan kriiseihin ja tulevaisuuden uhkiin. Muutos…
Siivousrobotti on laadun parantaja, mutta vain silloin, kun sillä on osaava ammattilainen työparina. Siivousroboteilla ei haeta pelkkää työn tehostamista ja…
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.