Atria aloittaa kanan viennin Etelä-Koreaan

Atria on saanut siipikarjan vientiluvan Etelä-Koreaan. Näin vuonna 2016 alkanut vientilupaprosessi päättyy ja vienti alkaa helmikuussa. Atria aloittaa viennin kanan jalkaosilla, jotka ovat Etelä-Koreassa kysytyimpiä kanatuotteita.

Paulig ostaa innovatiivisen espanjalaisen yrityksen Livenin nopeuttaakseen kasvua Tex Mex- ja snacks-kategorioissa

Kansainvälinen elintarvikealan yritys Paulig ostaa innovatiivisen, espanjalaisen yrityksen Livenin vauhdittaakseen kasvuaan Tex Mex- ja snacks-kategorioissa Euroopassa. Livenillä on yksi Euroopan laajimmista Tex Mex- ja snacks-tuotteiden valikoimista. Vuonna 2021 Livenin liikevaihto oli 63 miljoonaa euroa. Yrityksellä on noin 290 työntekijää Espanjassa.

Uusi tukku sai nimekseen Valio Aimo®

Valio osti Heinon Tukun kesällä 2021, ja uusi tukku sai nyt nimekseen Valio Aimo®. Uudella suomalaisella tukkutoimijalla on vahvuuksinaan yli sadan vuoden kokemus tukkukaupasta ja elintarvikealasta, laaja tuotevalikoima, omaa valmistusta sekä maan kattavin jakeluverkosto. Tukkuri tavoittelee markkinoiden parasta asiakaskokemusta, joka syntyy yhdessä asiakkaiden kanssa rakennetulla toimintamallilla.

Kariniemen kotitilojen arkea avataan uudella virtuaalitilalla

Uuden Kariniemen virtuaalitilan kautta pääsee tutustumaan Kariniemen kotitilojen arkeen ja vastuullisuustyöhön. Virtuaalitilalla voi tutustua muun muassa siihen, mitä kananpojat syövät, miten tilojen hiilijalanjälkeä mitataan ja miten kanaloita lämmitetään. Kariniemen virtuaalitila on esimerkki HKScanin tavoitteesta hyödyntää digitaalisuutta ja olla lähellä kuluttajia. Lisätyn todellisuuden teknologiaa hyödyntävälle Kariniemen virtuaalitilalle pääsee osoitteesta ar.kariniemen.fi.