
Anne Palmio
Master of Natural Resources, bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.
Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten
Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.
Master of Natural Resources, bio- ja elintarviketekniikan insinööri
yliopistonlehtori
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Myyntipäällikkö, prosessiteollisuus
DI, MBA
Elomatic Oy
Senior Manager, Research
Fazer Group
innovaatiojohtaja
FT
Foodwest Oy
Head of Innovation
TkT
Director Fazer Leipomot
tutkimus- ja kehitysjohtaja
FT
Honkajoki Oy
tutkimusprofessori
PhD
VTT Oy