Prosessitekninen jaosto

Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.

Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten

  • optimointiin,
  • hallintaan,
  • mittaustekniikkaan,
  • muokattavien materiaalienominaisuuksien kehittämiseen
  • ja prosessimallinnukseen
  • sekä simulointiin.

Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.

Katariina Rommi

Senior Manager, Research

puheenjohtaja

FT

Fazer Group

Riina Brade

Myyntipäällikkö, prosessiteollisuus

DI, MBA

Elomatic Oy

Esko Pajunen

Kaisu Riihinen

Tiimipäällikkö

FT

VTT Oy

Bei Korpela

Formulation scientist

Doctor of Food Science

Roal Oy

Juhani Sibakov

Head of Innovation

TkT

Director Fazer Leipomot

Mika Tuomola

tutkimus- ja kehitysjohtaja

FT

Honkajoki Oy