Katariina Rommi
Senior Manager, Research
puheenjohtaja
FT
Fazer Group
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.
Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten
Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.
Senior Manager, Research
puheenjohtaja
FT
Fazer Group
yliopistonlehtori
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Head of Local Business Sector Chemicals & Biorefining
DI, MBA
AFRY Finland Oy
Tiimipäällikkö
FT
VTT Oy
Formulation scientist
Doctor of Food Science
Roal Oy
ETM
kehityspäällikkö
ETM
Foodwest
0401514397
Head of Innovation
TkT
Director Fazer Leipomot
tutkimus- ja kehitysjohtaja
FT
Honkajoki Oy