
Prosessitekninen jaosto
Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.
Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten
- optimointiin,
- hallintaan,
- mittaustekniikkaan,
- muokattavien materiaalienominaisuuksien kehittämiseen
- ja prosessimallinnukseen
- sekä simulointiin.
Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.

Katariina Rommi
Senior Manager, Research
Fazer Group
Kirsi Jouppila
yliopistonlehtori
puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Santtu Vekkeli
kehityspäällikkö
Kuusisen Kala Oy
Anne Palmio
markkinointipäällikkö
Master of Natural Resources, bio- ja elintarviketekniikan insinööri
Nevel Oy
Harri Latva-Mäenpää
kehityspäällikkö
Foodwest Oy
FT

Juhani Sibakov
Head of Innovation
TkT
Director Fazer Leipomot
Mika Tuomola
tutkimus- ja kehitysjohtaja
FT
Honkajoki Oy