Prosessitekninen jaosto

Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.

Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten

  • optimointiin,
  • hallintaan,
  • mittaustekniikkaan,
  • muokattavien materiaalienominaisuuksien kehittämiseen
  • ja prosessimallinnukseen
  • sekä simulointiin.

Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.

Katariina Rommi

Senior Manager, Research

puheenjohtaja

FT

Fazer Group

Riina Brade

Head of Local Business Sector Chemicals & Biorefining

DI, MBA

AFRY Finland Oy

Esko Pajunen

Kaisu Riihinen

Tiimipäällikkö

FT

VTT Oy

Bei Korpela

Formulation scientist

Doctor of Food Science

Roal Oy

Jenni Kivikko

ETM

Juhani Sibakov

Head of Innovation

TkT

Director Fazer Leipomot

Mika Tuomola

tutkimus- ja kehitysjohtaja

FT

Honkajoki Oy