Prosessitekninen jaosto

Prosessiteknisen jaoston (PTJ) tavoitteena on kansainvälisen ja kotimaisen prosessiteknisen tietotaidon lisääminen jaoston ja seuran jäsenistölle.

Prosessitekninen jaosto keskittyy elintarvikeprosessi- ja teknologiakysymyksiin, kuten

  • optimointiin,
  • hallintaan,
  • mittaustekniikkaan,
  • muokattavien materiaalienominaisuuksien kehittämiseen
  • ja prosessimallinnukseen
  • sekä simulointiin.

Jaosto järjestää koulutus- ja teematapahtumia sekä yritysvierailuja, ja pyrkii toiminnallaan kehittämään tutkimuslaitosten, elintarvikealan koulutuksen, tutkimuksen sekä yritysten välistä yhteistyötä.

Esko Pajunen

Katariina Rommi

Senior Manager, Research

Fazer Group

Kirsi Jouppila

yliopistonlehtori

puheenjohtaja

ETT

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Santtu Vekkeli

kehityspäällikkö

Kuusisen Kala Oy

Anne Palmio

markkinointipäällikkö

Vaisala Oyj

Master of Natural Resources, bio- ja elintarviketekniikan insinööri

Harri Latva-Mäenpää

kehityspäällikkö

Foodwest Oy

FT

Juhani Sibakov

Head of Innovation

TkT

Director Fazer Leipomot

Mika Tuomola

tutkimus- ja kehitysjohtaja

FT

Honkajoki Oy