Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Uutisia16.2.2022Terhi PohjanheimoMari Sandell

EUROSENSE järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa

Euroopan suurin aistinvaraisen tutkimuksen kongressi järjestetään Turussa syyskuussa.
Tiede & Tutkimus27.2.2020Terhi Pohjanheimo

European Sensory Science Societyn vuosikokous ja seminaari toukokuussa Helsingissä

Euroopan aistinvaraisen tutkimuksen yhteisöjen kattojärjestön, European Sensory Science Societyn (E3S), vuosikokous ja kaikille avoin seminaari järjestetään 4.−5. toukokuuta Helsingissä. Tapahtuma…
Tiede & Tutkimus27.9.2018Terhi Pohjanheimo

Lihavuuden ehkäisyä hitaammin syötävällä ruualla

European Sensory Science Societyn tämänvuotisessa tapaamisessa nousi esiin lihavuuden ehkäisy kehittämällä hitaammin syötäviä ruokia.
Uutisia7.6.2018Pirjo HuhtakangasJarmo HeinonenTerhi Pohjanheimo

Senioriruoka ja ruokapalvelut kaipaavat muutoksia

Ikääntyvien ruoka ja ruokapalvelut kaipaavat uudistuksia, todistettiin Ikääntyvä kuluttaja -seminaarissa. Sen järjestivät Elintarviketieteiden Seuran Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto sekä Elintarvikealan talous-…
Uutisia14.12.2017Terhi PohjanheimoUlriikka Savela-Huovinen

Digitalisaatio kohtaa aistinvaraisen arvioinnin

Aistitutkimuksen kuumimpia kysymyksiä ovat tällä hetkellä moniaistisuus ja aistien hyödyntäminen markkinoinnissa. Tämä näkyi myös Pangbornissa Sensory Symposium Providencessä.
Uutisia6.9.2017Terhi Pohjanheimo

Aistitutkijat pureutuivat kuluttajien käyttäytymiseen Pariisissa

Milleniaalien sukupolvi kaipaa tuotteelta mukavuutta, arvoa, hyvinvointia, elämyksiä, yksilöllisyyttä ja vastuullisuutta.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Flowexperts
Volare tuotepäällikkö 9.8-21.8.22
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright