
Satu Hongell
Myynti- ja markkinointijohtaja
ETJ:n puheenjohtaja
elintarviketekniikan insinööri
Fision Oy Ltd
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Elintarviketurvallisuuden ja -analytiikan jaoston (ETAJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarviketurvallisuuden tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.
Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.
Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.
Elintarvikeanalytiikan jaosto ja Elintarviketurvallisuusjaosto yhdistyivät Elintarviketurvallisuuden ja -analytiikan jaostoksi kevätkaudella 2024.
Myynti- ja markkinointijohtaja
ETJ:n puheenjohtaja
elintarviketekniikan insinööri
Fision Oy Ltd
CEO
IPSJ:n puheenjohtaja
TtM
Laatu&Liike Oy
elintarviketarkastaja
ETM
Helsingin kaupunki
Senior specialist, Food Safety Compliance,
PT:n puheenjohtaja
ETM
Fazer Makeiset Oy
erikoistutkija
ETT
Ruokavirasto, kemian laboratorio
elintarvikealan opettaja
Insinööri (ylempi AMK)
Turun ammatti-instituutti
Regulatory Affairs Expert, Food
ETM, FT
Oy Medfiles Ltd
laatuvastaava
Snellmanin Kokkikartano Oy
FM