Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Hae sivustolta
Näytä tai piilota valikko
Artikkelit
Avaa tai sulje alavalikko Artikkelit
Teemajutut
Avaa tai sulje alavalikko Teemajutut
Ravitsemus & Terveys
Talous & Liiketoiminta
Tiede & Tutkimus
Analytiikka & Valvonta
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
Koneet & Laitteet
Digitalisaatio & Robotiikka
Lainsäädäntö
Logistiikka & Energiatehokkuus
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
Vastuullisuus & Kiertotalous
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
Vienti & Tuonti
Toimialat
Avaa tai sulje alavalikko Toimialat
Juomateollisuus
Leipomoteollisuus
Kalateollisuus
Lihateollisuus
Makeisteollisuus
Maitoteollisuus
Valmisruokateollisuus
Ammattikeittiöt
Alkutuotanto
Uutisia
Avaa tai sulje alavalikko Uutisia
Nimityksiä
Tunnustuksia
Pääkirjoitus
Puheenvuoro
Kolumni
Henkilökuva
Pakina
Maailma mausteilla
Tiedotteet
Kumppanisisällöt
Avaa tai sulje alavalikko Kumppanisisällöt
Kaupalliset artikkelit
Kannattajajäsenten esittelyt
Uunituore
Lehtiarkisto
Tapahtumakalenteri
Hankintaopas
Mediatiedot
Yhteystiedot
Avaa tai sulje alavalikko Yhteystiedot
Laskutustiedot
Hallitus
Elintarviketieteiden Seura
Jaostot
Avaa tai sulje alavalikko Jaostot
Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
Elintarvike-analytiikan jaosto
Elintarviketurvallisuusjaosto
Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
Pohjanmaan jaosto
Prosessitekninen jaosto
Turun Elintarviketutkijain Seura
Vilja-alan jaosto
Jäsenille
Kannattajajäsenet
Avaa tai sulje alavalikko Kannattajajäsenet
Kannattajajäsenten esittelyt
✕
Lehtiarkisto
Vuosikerta:
Numero: 3 / 2022
Numero: 2 / 2022
Numero: 1 / 2022
Numero: 6 / 2021
Numero: 5 / 2021
Numero: 4 / 2021
Numero: 3 / 2021
Numero: 2 / 2021
Numero: 1 / 2021