Tiede & Tutkimus25.2.2021Kyösti PennanenMari SandellAnnukka Vainio Koronapandemia on vaikuttanut eurooppalaisten kuluttajien ruokakäyttäytymiseenKoronapandemialla saattaa olla pysyviäkin vaikutuksia eurooppalaisten kuluttajien ruokavalintoihin ja -käyttäytymiseen.
Talous & Liiketoiminta25.2.2021Kyösti PennanenJanne LaineBodo Steiner Luotettava ruokaketju syntyy yhteistyölläVTT ja Helsingin yliopisto ovat mukana EU:n EIT Food -innovaatioverkoston rahoittamassa Increasing consumer trust and support for the food supply…
Tiede & Tutkimus12.12.2019Kyösti PennanenSaara VanhataloNesli Sözer Virtuaalitodellisuudella voidaan vaikuttaa ruokakokemukseen ja ruokavalintoihinVirtuaalisen ruokailutunnelman muokkauksella voidaan edistää sekä kuluttajien terveyden kannalta hyviä valintoja että ympäristön kannalta mielekästä kulutusta.