Vegemi-sovellus tuo ruokakasvatuksen perheiden ulottuville ja herättää kasvisten supervoimat eloon

Ravitsevan ruuan puolesta toimiva yhteiskunnallinen yritys Venner julkaisee lapsille suunnatun veloituksettoman sovelluksen innostamaan lapsia hedelmien ja kasvisten runsaampaan syöntiin. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista veloituksetta 15.6 alkaen. Tuote lanseerataan innovatiivisessa yhteistyössä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kanssa, jossa tuodaan Vegemi sekä kasvisten supervoimat osaksi myymäläkokemusta Prismojen, S-marketien ja Salejen hedelmä- ja vihannesosastoilla.

Esedulla avattu uusi tuotekehitystila Leevi

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Otavankadun toimipisteeseen on rakennettu uusi tuotekehitystila. Tuotekehitystila Leevi on elintarvikkeiden ja erityisesti luonnontuotteista jatkojalostettavien elintarvikkeiden tuotekehitystila, joka…

Suomen Mestarikoulun 2022 -kilpailun voitto Turkuun

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.
TiedotteetVTT

VTT ja EIT FAN etsivät jälleen startupeja ruoka-alan kiihdytysohjelmaan

VTT:n johtama FAN Helsinki Hub järjestää ruoka-alan startupeille täysin ilmaisen kiihdytysohjelman, jonka tavoitteena on etsiä ratkaisuja globaaleihin ruokajärjestelmän haasteisiin. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa. Neljä kuukautta kestävään ohjelmaan valitaan kymmenen innovatiivista startup-yritystä, jotka saavat yksilöllistä mentorointia akateemisilta ja kaupallisilta kumppaneilta. Tähän mennessä FAN Helsingin kiihdyttämön alumnit ovat keränneet rahoitusta yhteensä yli 40 miljoonaa euroa.