Gold&Green Foodsin uusin innovaatio tarjoaa oikotien kasvipohjaisen ruoan vallankumoukseen

Suomalainen elintarviketeknologiayritys Gold&Green Foods laajentaa tarjontaansa lihaa korvaavista tuotteista uudenlaisiin proteiineihin. Uudet Gold&Green® Proteiinituotteet tarjoavat elintarvikevalmistajille ravintoarvoltaan ja koostumukseltaan erinomaisen ratkaisun, jolla voi vastata monipuolisesti kasvavaan kasvipohjaisten tuotteiden kysyntään. Gold&Green® Proteiinirakeet ja Proteiinilastut ovat lisäaineettomia ja niiden ainutlaatuinen koostumus sisältää vain kolmea, luonnollisesti ravitsevaa ainesosaa: kauralesettä sekä herne- ja härkäpapuproteiinia. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja neutraalin makunsa ansiosta Proteiinirakeet ja -lastut sopivat hyvin moniin ruokiin ja juomiin, jopa makeisiin leivonnaisiin.

Mitä Suomessa syötiin vuonna 2020?

Suomalaiset kuluttivat viime vuonna keskimäärin 144 kiloa nestemäisiä maitotuotteita, 79 kiloa lihaa, 81 kiloa viljaa, 12 kiloa kananmunia, 15 kiloa kalaa, 65 kiloa hedelmiä ja 64 kiloa vihanneksia. Tiedot ilmenevät Luonnonvarakeskuksen (Luke) ravintotaseen ennakkotiedoista. Taseen luvut kuvaavat enemmänkin kulutukseen tarjolla ollutta määrää kuin toteutunutta kulutusta, koska muun muassa hävikin määrää ei ole saatavissa elintarvikeketjun kaikista vaiheista.

Paulig sijoittaa Carrot Kitcheniin

Pauligin pääomasijoitushautomo PINC on sijoittanut seuraavan sukupolven terveellisempien elintapojen edistämiseen johtamalla rahoituskierrosta Carrot Revolutionille. Se on kehittänyt pedagogisen ja inspiroivan lasten kokkaussovelluksen Carrot Kitchenin.  Sovellus ohjaa käyttäjää vaihe kerrallaan etenevän prosessin läpi interaktiivisten videoiden ja ääniohjeiden avulla. Siinä on myös taitovideoita erilaisten kokkausvälineiden käytöstä.