Vuoden lähiruokateko 2020 -palkinnon saa Pielisen Kalan Luonnonkala-säilyke

Vuoden lähiruokateko -palkinto on myönnetty Pielisen Kalalle heidän alkuvuonna lanseeraamastaan Luonnonkala-säilykkeestä ja pitkäjänteisestä työstään suomalaisen luonnonkalan käytön edistämiseksi. 2000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö, ja se luovutetaan Lähiruoka & luomu -messuilla Helsingin Messukeskuksessa elokuussa. Pielisen Kala voitti myös yleisöäänestyksen, joka oli käynnissä tapahtuman nettisivuilla maalis-huhtikuussa.
Tunnustuksia

Tunnustuksia

Kulttuurirahaston suurpalkinto Reetta Kivelälle Suomen Kulttuurirahasto jakoi vuosijuhlassaan 27.2.2020 kolme 35 000 euron palkintoa merkittävistä kulttuuriteoista. Yksi heistä on kaurapohjaisen…