Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto

Aistinvaraisen tutkimuksen jaoston (ATJ) tavoitteena on yhdistää aistinvaraisen tutkimuksen parissa työskentelevät ammattilaiset.

Jaosto edistää ja kehittää elintarvikkeiden aistittavaan laatuun liittyvää

  • tutkimusta,
  • tiedonvälitystä

ja koulutusta järjestämällä

  • seminaareja,
  • teemapäiviä
  • ja ekskursioita

sekä tiedottamalla jäsenistölleen alaan liittyvistä kotimaisista ja ulkomaisista kursseista ja kongresseista.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii aistinvaraisen tutkimuksen alueella tai on siitä kiinnostunut.

Elintarviketieteiden Seura (ETS) on European Sensory Science Societyn (E3S) jäsen. ETS:n jäsenet voivat osallistua jäsenhinnalla E3S:n toimintaan, muun muassa kursseille ja vuosittaiseen symposiumiin Euroopassa.

Laila Seppä

yliopiston lehtori

puheenjohtaja

ETT, DI

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Terhi Pohjanheimo

Sensory and Consumer Research Executive

Aistila Oy

varapuheenjohtaja

FT

Jutta Varis

Senior Laboratory Technician

Helsingin Yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

sihteeri

ETM

Heikki Aisala

Research Scientist

VTT

FT

Maija Greis

tohtorikoulutettava

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

ETM

Elina Laaksonen

tuotekehittäjä-laatupäällikkö

Foodiq

ETM

Mariia Leskelä

Logistics Coordinator

Verso Food Oy

ETM

Taru Nuorkivi

laatuasiantuntija

Vaasan Oy

elintarvikeinsinööri

Mari Riuttala

tuotetietopäällikkö

Foodwest Oy

ETM

Kari Solala

toimitusjohtaja

Makery Oy

ETM