Mari Sandell
Professori (sensory food science, sensory perception)
ATJ:n puheenjohtaja
FT, dosentti
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto ja Turun yliopisto, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
040 3524149
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Aistinvaraisen tutkimuksen jaoston (ATJ) tavoitteena on yhdistää aistinvaraisen tutkimuksen parissa työskentelevät ammattilaiset.
Jaosto edistää ja kehittää elintarvikkeiden aistittavaan laatuun liittyvää
ja koulutusta järjestämällä
sekä tiedottamalla jäsenistölleen alaan liittyvistä kotimaisista ja ulkomaisista kursseista ja kongresseista.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii aistinvaraisen tutkimuksen alueella tai on siitä kiinnostunut.
Elintarviketieteiden Seura (ETS) on European Sensory Science Societyn (E3S) jäsen. ETS:n jäsenet voivat osallistua jäsenhinnalla E3S:n toimintaan, muun muassa kursseille ja vuosittaiseen symposiumiin Euroopassa.
Professori (sensory food science, sensory perception)
ATJ:n puheenjohtaja
FT, dosentti
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto ja Turun yliopisto, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
040 3524149
Laboratoriomestari
ATJ:n sihteeri
ETM
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
yliopettaja
ETT, dosentti
LAB-ammattikorkeakoulu, Teknologiayksikkö
Sensory and Consumer Research Executive
FM
Aistila Oy
R&D Manager, Sensory and Consumer Insight
ETM
Fazer
tohtorikoulutettava
ETM
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
ETM