Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumia
  • Jäsenille
    • Kannattajajäsenet
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvikehygienian jaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Seuran hallitus
    • Laskutustiedot
Uutisia22.2.2021Jaana Laine

Hankintaoppaasta löydät asiantuntijan avuksesi

Tiesitkö, että Kehittyvä Elintarvike -lehden verkkosivuilla on digitaalinen tuote- ja palveluhakemisto, josta löytyy kasvava määrä alan yrityksiä, nyt jo 60 alan yritystä?
Tiedotteet14.12.2020Arlan tiedote

Tutkimus: suomalaisten nuorten ruokailutottumuksiin vaikuttavat eniten vanhemmat, kaverit ja sosiaalinen media

Virallisilla suosituksilla tai terveysammattilaisten sanalla on nuorten mielestä huomattavasti vähemmän painoarvoa, joskin ne voivat vaikuttaa nuoriin välillisesti vanhempien kautta.
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi12.12.2020Hanna-Leena AlakomiAnna AbdollahiSophia Rehn

Pelit voivat opettaa terveellistä syömistä

Helsingin yliopisto ja VTT ovat kolmen muun yhteistyökumppanin kanssa mukana eurooppalaisessa tutkimushankkeessa, jossa selvitetään, voiko pelipohjaisen oppimisen avulla opettaa ruokatietoutta.…
Ravitsemus & Terveys10.12.2020Helsingin yliopiston tiedote

Tekoäly auttaa lapsiperheitä tekemään terveellisiä ja vastuullisia ruokaostoksia

Helsingin yliopiston ravitsemusasiantuntijoiden ja kansainvälisen EIT Food -hankkeen tuottama interaktiivinen ASSIST-alusta antaa perheille yksilöityjä, perhekohtaisia suosituksia ruokatottumusten parantamiseksi. Alusta ja sen puhelinsovellus keräävät tietoa käyttäjän ostokäyttäytymisestä, mielipiteistä, mieltymyksistä ja asenteista.
Digitalisaatio & Robotiikka13.11.2020Tuulikki Suihkonen

Hakkerit jalostivat ruuan vastuullisuusdataa tapahtumajärjestäjien käyttöön

Marraskuussa pidetyssä hackathon-tapahtumassa HKScanin Agrofood Ecosystem® -haasteen voitto meni kansainväliselle tiimille, joka hyödynsi ruuan vastuullisuusdataa tapahtumajärjestelyissä.
Kolumni4.11.2020Timo Kupsa

Robotiikka rantautuu ruokakauppaan

Lähikaupassa vieraillessa ei ihan ensimmäiseksi tule mieleen, että autonominen palvelurobotiikka on todellisuutta jo muutaman vuoden päästä. Ison Omenan Prismassa vastikään…
Ravitsemus & Terveys30.10.2020Laura Hyvärinen

Arki haastaa työntekijän ja rasittaa sydäntä

Kahvitauot, omaan kuntotasoon sopiva liikunta, säännöllinen ateriarytmi, illan rauhoittaminen kuormitukselta ja alkoholin jättäminen pulloon voivat olla niitä tavallisia, aliarvostettuja tekoja, jotka parantavat hyvinvointia,
Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Tähtäimessä maailman älykkäin teollisuusjärjestelmä

Kärkiyritysten Intelligent Industry -ekosysteemi aikoo takoa Suomesta maailman parhaan älykkäiden teollisten ratkaisujen kehittäjän.
Talous & Liiketoiminta29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Yksityisyyden kunnioittaminen kilpailuvaltiksi datataloudessa

Sitran selvityksen mukaan eurooppalaiset yritykset voisivat olla reilun datatalouden edelläkävijöitä ulottamalla yksityisyyden kunnioittamisen asiakaskokemukseen ja yritysvastuuseen.
Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Suomessa on pulaa tietoturvaosaajista

Digibarometri 2020 -tutkimuksen mukaan Suomessa on liian vähän tietoturvaosaajia. Ylipäätään eurooppalaisilla työmarkkinoilla on pulaa erityisesti strategia-, liiketoiminta- ja järjestelmäarkkitehtuuriosaamisesta. Digibarometria…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
NCX
TopHygiene

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste