Talous & Liiketoiminta

Lidl ja WWF aloittavat kansainvälisen yhteistyön

Lidl ja WWF käynnistävät kansainvälisen yhteistyön, joka ulottuu 31 maahan. Viisivuotisen kumppanuuden aikana Lidl ja WWF työskentelevät yhdessä globaalien ekologisten ja sosiaalisten haasteiden hallitsemiseksi. Yhteistyön tavoitteena on tehdä kestävien ostosten ja valintojen tekemisestä entistä helpompaa kaikille Lidlin asiakkaille maailmanlaajuisesti.
TiedotteetValio

Valio siirtää mehujen ja kasvipohjaisten välipala- ja ruoanlaittotuotteiden valmistuksen Riihimäen tehtaalle – Helsingin ja Turun tehtaat suljetaan lähivuosina

Valio siirtää mehujen ja marjakeittojen sekä kasvipohjaisten välipala- ja ruoanlaittotuotteiden tuotannon Helsingin ja Turun tehtailta Riihimäelle. Tehtaat suljetaan tämän hetken arvion mukaan aikaisintaan vuoden 2026 alkupuolella. Tuotannon siirrolla Valio tavoittelee tuotannon tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamista. Riihimäen moderni tuotantoinfra ja kasvipohjaisten tuotteiden valmistusosaaminen luovat uusia mahdollisuuksia siirtyvän tuotteiston kehittämiseen.

Kesko julkaisee vihreän rahoituksen viitekehyksen

Kesko on perustanut vihreän rahoituksen viitekehyksen (Green Finance Framework) vihreiden lainainstrumenttien liikkeeseenlaskua varten integroidakseen kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteensa entistä vahvemmin rahoitukseensa. Vihreän rahoituksen viitekehyksen tarkoituksena…
TiedotteetValio

Valio investoi Lapinlahden tehtaan juustonvalmistukseen yli 60 miljoonaa euroa

Ruokatalo Valio tekee merkittävän, yli 60 miljoonan euron investoinnin Lapinlahden tehtaan juustonvalmistusprosessiin. Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja uusi tuotantolinja otetaan käyttöön arviolta keväällä 2026.