Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Nimityksiä14.12.2022Toimitus

Viivi Wanhalinna aloittaa toiminnanjohtajana Elintarviketieteiden Seurassa

Elintarviketieteiden Seura tuo yhteen elintarvikealan korkeakoulutetut teollisuudesta, tutkimuslaitoksista, korkeakouluista ja julkiselta sektorilta.
Elintarviketieteiden Seura8.12.2022Pirjo Huhtakangas

Öljykriisistä energiamurrokseen

Näin voisi kuvata lyhyesti neljän vuosikymmenen työuraani. Noihin vuosikymmeniin mahtuu syvä lama, taantumavuosia, kaksi isoa ydinvoimalaonnettomuutta, sotia myös Euroopan reunoilla,…
Tiede & Tutkimus13.4.2022Jenniina Sihvonen

Terveyteen vaikuttavat muutokset korona-ajan ruokavalinnoissa

Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston vuosikokous pidettiin 8.3.2022. Kokouksen yhteydessä ETT Laura Salmivaara Helsingin yliopiston Kestävyysinstituutista esitteli tutkimusta, miten COVID-19-pandemian aikaiset…
Elintarviketieteiden Seura14.9.2021Maaria Kortesniemi

Mentorointikiertue koukuttaa

Elintarviketieteiden Seura järjesti 20. toukokuuta 2021 elintarvikealan korkeakouluopiskelijoille suunnatun mentorointitapahtuman yhdessä Turun Elintarviketutkijain Seuran TETS ry:n kanssa. Tapahtuma on osa…
Vienti & Tuonti15.6.2021Jenniina Sihvonen

Brexit on lisännyt paperitöitä

Elintarvikealan talous- ja markkina jaoston kesäkuun Food ’n’ Brexit -webinaarisarja sisälsi monipuolisen kattauksen esityksiä Iso-Britannian tilanteesta sen siirryttyä EU:n sisämarkkinasta ulkomarkkinaksi.  Tapahtuma tarjosi hyödyllisen…
Elintarviketieteiden Seura1.6.2021Anne PalmioEsko PajunenKatariina RommiHarri Latva-MäenpääJuhani Sibakov

Kattavaa tietoa yli sadalle osallistujalle

PTJ:n keväisen 20-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetty Saavutuksia ja innovaatioita elintarvikeprosessien saralta -webinaari sisälsi monipuolisen kattauksen esityksiä sekä yritys- että yliopistomaailmasta. Tapahtuman 13 esitystä tarjosi laajasti tietoa suomalaisen elintarviketeollisuuden innovaatioista…
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus5.5.2021Tiina Läikkö-Roto

Elintarvikkeiden takaisinvedot -webinaari kiinnosti laajasti

Elintarviketurvallisuusjaoston (ETJ) Elintarvikkeiden takaisinvedot – Kriisitilanteiden ennakointi ja hyvä viestintä -webinaarissa kuultiin läpileikkaus elintarvikealan toimijoiden ja valvontaviranomaisten toiminnasta sekä hyvästä…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi21.4.2021Laura Hyvärinen

Etämentoroinnin vuosi

Elintarviketieteiden Seurassa rakennettiin kaksi uutta mentorointikonseptia koronapandemian iskiessä.
Kannattajajäsen29.4.2021Laura Hyvärinen

Suomessa on tuotantosuunnittelun osaamista

Suomessa on perinteisesti ollut vahvaa tuotannon, koneiden ja laitteiden suunnittelun, kehityksen ja rakentamisen osaamista. Ulkomaiset yritykset ovat ostaneet monta yritystä.…
Elintarviketieteiden Seura3.3.2020Johanna Jokioja

TETSin vuosikokous ja vierailu Pernod Ricardilla

Yhteensä 20 Turun Elintarviketutkijain Seuran jäsentä vieraili Pernod Ricard Finland Oy:n Turun tehtaalla 6.2.2020 Vierailu alkoi yrityksen toiminnan esittelyllä ja…
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright
  • Evästeseloste
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
Evästeasetukset
{title} {title} {title}