Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto (ETMJ) Elintarviketieteiden seurassa järjesti private labelien eli kauppojen omien merkkien nykytilanteeseen ja tulevaisuuden näkymiin keskittyneen webinaarin 30.1.2024. Webinaarin puhujina kuultiin asiantuntijoita valottamassa eri näkökulmia omien merkkien määrittelyyn, liiketoimintalogiikkaan ja toimijoihin.
Pohjanmaan jaoston (PJ) puheenjohtaja Markus Ojala vaikuttaa paikallisissa ruokasektorin hankkeissa. Hän uskoo yhdessä tekemiseen ja Pohjanmaan elintarvikevetovoimaan ja jakaisi mielellään SeAMKin resursseja myös laajemmalle.
Katariina Rommi työskentelee Prosessiteknisen jaoston (PTJ) puheenjohtajana rajatun, mutta sitäkin omistautuneemman ihmisjoukon kanssa. Nykyisiä ja tulevia jäseniä hän kannustaa tulemaan mukaan yritysvierailuille saamaan uusia ideoita ja vertaistukea.
Elintarvikealan talous- ja markkinointijaosto (ETMJ) tuo Elintarviketieteiden Seuran toimintaan monipuolista johtamisen näkökulmaa ja pyrkii tarjoamaan eri taustoista tuleville jäsenilleen kiinnostavaa sisältöä. Puheenjohtaja Sari Ollila toivoo, että yhä useampi oivaltaisi jaostotoiminnan arvon.
Laura Ahvenniemi työskentelee laatujärjestelmien asiantuntijana Laatu & Liike Oy:ssä. Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston (IPSJ) puheenjohtajana hän tahtoo edistää entistä aktiivisempaa, monitieteellistä jaostotoimintaa.
Elintarviketieteiden Seura ja Kehittyvä Elintarvike -lehti ovat näkyvästi esillä Foodtec-tapahtumassa maaliskuussa. Food Innovation Village by Kehittyvä Elintarvike esittelee yrityksiä ja…
Aistinvaraisen tutkimuksen asiantuntijoita yhteen kokoava EuroSense-kongressi järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa vuonna 2022. Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto (ATJ) oli mukana paikallisena järjestäjänä, vei suomalaista osaamista maailmalle ja toi maailman osaamista Suomeen. Tapahtuman järjestely houkutteli myös Mari Sandellin uudelleen jaoston puheenjohtajan pestiin.
Raisio-konsernilla tutkimus- ja kehityspäällikkönä työskentelevä FT Johanna Jokioja on tehnyt monipuolista uraa elintarvikealalla. Tänä keväänä hänet valittiin uudeksi jäseneksi Elintarviketieteiden Seuran hallitukseen.
Marina Häggman aloitti ETS:n hallituksen puheenjohtajana maaliskuussa. Hänelle on tärkeää, että Elintarviketieteiden Seura jatkaa elintarvikealan tiedon jakamista.
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.