Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Kannattajajäsen9.6.2022Laura Hyvärinen

Oikeudenmukaisen toimialan puolesta

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on olutta, siideriä ja long drink -juomia sekä virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistavan kotimaisen panimoteollisuuden edunvalvoja. Liiton jäseninä…
Kannattajajäsen7.6.2022Laura Hyvärinen

Ketterä laboratorio arkeen ja poikkeustilanteisiin

MetropoliLab Oy on suomalainen ympäristölaboratorio, jonka juuret yltävät vuoteen 1884. Nykyisellä nimellä se on toiminut vuodesta 2010. Toimitilat ovat Helsingin…
Alkutuotanto10.6.2021Pirjo Huhtakangas

Apetit nojaa kotimaiseen sopimusviljelyyn

Apetitin valmistamien pakastetuotteiden kotimaisuusaste on ollut vuodesta toiseen noin 80 prosenttia. Apetit tuottaa vihannes- ja ruokapakasteita Säkylässä, kasviöljyjä Kirkkonummella ja…
Kannattajajäsen17.5.2022Laura Hyvärinen

Analytiikkaa tuotekehityksen suuntaamiseen

Tuotteiden terveellisyydestä on vaikeaa kertoa tuotepakkauksessa juuri mitään. Edelläkävijät haluavat kuitenkin tuntea tuotteensa. Viisi vuotta sitten Itä-Suomen yliopiston tutkimus- ja…
Kannattajajäsenten esittelyt17.1.2022Laura Hyvärinen

Syvällistä tietoa brändin ja pakkausten vetovoimaisuudesta

Vantaan Myyrmannin ostoskeskukseen on rakennettu erityiset tilat tuotepakkausten kuluttajatutkimusta varten. Sense N Insightin perustaja Virpi Korhonen, pakkausasiantuntija Heli Nykänen ja…
Kannattajajäsen9.12.2021Laura Hyvärinen

Tuotteistamisen taitajat

Kamon Oy on vuonna 2016 perustettu ja elintarvikealaan erikoistunut tuotteistus- ja markkinointitoimisto. Yrittäjät Kati Harki ja Monica Jalonen ovat molemmat…
Kannattajajäsen9.12.2021Kari Solala

IROResearch on täyden palvelun tutkimustalo

Elintarviketieteiden Seuran uusi kannattajajäsen IROResearch Oy on yksi Suomen monipuolisimmista tutkimustaloista. Se tarjoaa luotettavaa tutkimustietoa useille toimialoille, ja sen asiakaskunnassa…
Kannattajajäsen29.10.2021Laura Hyvärinen

Yhteistyötä laitteiden koko elinkaaren ajan

Voimansiirtoratkaisut tehostavat tuotantoa ja parantavat kilpailukykyä.
Kannattajajäsen29.10.2021Laura Hyvärinen

Laadukas mittaustieto on avain kustannustehokkaaseen tuotantoon

Laadukas mittaustieto on avain kustannustehokkaaseen tuotantoon.
Uutisia20.8.2021Pirjo Huhtakangas

Raisio valmistaa kasvipohjaisia tuotteita uudessa tehtaassa

Raisio tavoittelee vuosina 2022–2025 kovaa kasvua muun muassa uusilla kasvipohjaisilla tuotteilla, jotka valmistetaan upouudessa tehtaassa.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Caldic
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright