Suomalaiselle hunajalle on kysyntää, mutta hunajabrändien tunnettuus on matala. Mehiläishoitajien omistama, vuonna 1969 perustettu eteläsuomalainen Hunajayhtymä Oy päätti satsata hunajan…
RE-Suunnittelu Oy on erikoistunut elintarviketeollisuuden laitosten ja prosessien suunnitteluun. Rakennusten ja tehtaiden pitää pystyä vastaamaan muuttuvan yhteiskunnan tarpeisiin. – Monet…
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on olutta, siideriä ja long drink -juomia sekä virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistavan kotimaisen panimoteollisuuden edunvalvoja. Liiton jäseninä…
MetropoliLab Oy on suomalainen ympäristölaboratorio, jonka juuret yltävät vuoteen 1884. Nykyisellä nimellä se on toiminut vuodesta 2010. Toimitilat ovat Helsingin…
Apetitin valmistamien pakastetuotteiden kotimaisuusaste on ollut vuodesta toiseen noin 80 prosenttia. Apetit tuottaa vihannes- ja ruokapakasteita Säkylässä, kasviöljyjä Kirkkonummella ja…
Tuotteiden terveellisyydestä on vaikeaa kertoa tuotepakkauksessa juuri mitään. Edelläkävijät haluavat kuitenkin tuntea tuotteensa. Viisi vuotta sitten Itä-Suomen yliopiston tutkimus- ja…
Vantaan Myyrmannin ostoskeskukseen on rakennettu erityiset tilat tuotepakkausten kuluttajatutkimusta varten. Sense N Insightin perustaja Virpi Korhonen, pakkausasiantuntija Heli Nykänen ja…
Kamon Oy on vuonna 2016 perustettu ja elintarvikealaan erikoistunut tuotteistus- ja markkinointitoimisto. Yrittäjät Kati Harki ja Monica Jalonen ovat molemmat…
Elintarviketieteiden Seuran uusi kannattajajäsen IROResearch Oy on yksi Suomen monipuolisimmista tutkimustaloista. Se tarjoaa luotettavaa tutkimustietoa useille toimialoille, ja sen asiakaskunnassa…