Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Maailma mausteilla30.6.2022Sara Ahlberg

Kenian elintarviketeollisuuden kehitys laahaa perässä maailman kehityksestä

Maailman elintarviketeollisuus käy läpi suurta mullistusta teknologiassa, etenkin uusien kasvituotteiden sektorilla. Afrikassa keskustelua käydään edelleen tasolla, kuinka lisätä satoa muutamilla…
Henkilökuva10.6.2021Pirjo Huhtakangas

Paluumuuttajan on hankalaa saada oman alan töitä

Pitkään ulkomailla työskennelleen työkokemusta ja EU-osaamista ei aina arvosteta Suomessa, harmittelee elintarviketieteiden tohtori Mari Eskola. Hän on työskennellyt elintarvike- ja…
Ravitsemus & Terveys27.6.2022Kaisa Kähkönen

Ruokakasvatus edistää kasvisten, marjojen ja hedelmien syömään oppimista

Kasvisten, marjojen ja hedelmien syömään oppiminen on tärkeää monipuolisen, terveyttä edistävän ja kestävän ruokavalion toteutumiseksi. Kodin ja varhaiskasvatuksen ruokakasvatuksella voidaan edistää lasten halua syödä kasviksia, marjoja ja hedelmiä.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus10.6.2021Maria ÅkermanHenna Sundqvist-Andberg

Yhteistyöllä kohti kestävämpää ruokapakkaamista

Euroopan unioni haluaa vähentää pakkausjätteen määrää ja lisätä pakkausten kierrätystä.
Alkutuotanto10.6.2021Lassi Remes

Suomalainen kasvihuoneviljely on maailman huippua

Suomi on monella mittarilla mitattuna kasvihuoneviljelyn kärkimaita.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus10.6.2021Laura Hyvärinen

Kierrätysmuovia on vaikea saada

Pullonpalautusjärjestelmä tuottaa puhdasta raaka-ainetta juomateollisuuden tarpeisiin.
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus16.6.2022Elina Teerijoki

Ruokarikoksen monet kasvot

Elintarvikerikollisuuteen kytkeytyy usein monia erilaisia rikosnimikkeitä. Valvovia viranomaisia koulutetaan nyt tunnistamaan niitä entistä paremmin.
Uutisia15.6.2022Toimitus

Tartu kirjaan!

Kokosimme jälleen yhteen mielenkiintoiimmat elintarvikealaa koskevat julkaisut.
Uutisia14.6.2022Pirjo Huhtakangas

Mikromuoveilta ei voi välttyä

Ihmiset altistuvat päivittäin mikromuoveille ravinnon ja hengityksen kautta.
Talous & Liiketoiminta10.6.2021Laura Hyvärinen

Käsityöllä kaupungistumista vastaan

Jukolan Juusto Oy valmistaa Keski-Suomen Leivonmäellä oman tilan maidosta cheddaria. Kun tila ja juustola ovat parin kilometrin päässä toisistaan, maito…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Caldic
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright