Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Uutisia10.1.2023Marina Heinonen

Ilmastoviisaan ruokatutkimuksen tutkimusinfrastruktuuri

FOODNUTRI-tutkimusinfrastuktuurin tavoite on rakentaa palvelukonsepti, joka hyödyttää koko kansallista ruokajärjestelmää. Yhteinen infrastruktuuri tutkimusvälineiden ja tutkimusdatan, esimerkiksi erilaisten tietopankkien, jakamiseen on…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi12.12.2022Marina HeinonenKirsi JouppilaAnna-Maija Lampi

Kestävän kehityksen tavoite näkyy elintarviketieteiden tutkinnonuudistuksessa

Digitalisoituminen, kestävä kehitys ja opiskelijoiden toiveet näkyvät Helsingin yliopiston elintarviketieteiden kandi- ja maisteriohjelman uudistuksessa.
Lainsäädäntö28.4.2022Marina Heinonen

EFSAn käsittelyssä monenlaisia uusia ainesosia

EU:n uuselintarvikeasetus säätelee bioteknisesti tuotettujen tai kasveista eristettyjen ainesosien käyttöä elintarvikkeissa. Turvalliseksi täytyy osoittaa myös kaikki muut uudet ainesosat, kuten…
Tiede & Tutkimus29.4.2021Nesli SözerMarina HeinonenMari Sandell

Suomi tarvitsee elintarviketutkimusfoorumin

Elintarviketutkimusstrategiaa työstänyt alan eturivin tutkijoiden työryhmä ehdottaa, että Suomeen perustetaan elintarviketutkimusfoorumi. Strategiatyöryhmä esittää myös, että perustetaan ministeriöiden välinen elintarviketutkimuksen verkosto…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi12.12.2019Marina Heinonen

Tutkinnot vanhoissa pääaineissa valmiiksi heinäkuun 2020 alkuun mennessä

Kuluva lukuvuosi on monelle Helsingin yliopiston opiskelijalle ja opettajalle merkittävä, sillä vanhojen pääaineiden mukaan opiskelevien tulee valmistua 1.7.2020 mennessä. Maatalous-metsätieteellisessä…
Puheenvuoro31.10.2019Marina Heinonen

ELINTARVIKKEIDEN TURVALLISUUDEN HAASTEITA

Kuluttajat ovat eniten huolissaan antibioottien ja kasvinsuojeluaineiden jäämistä, ympäristömyrkyistä sekä lisäaineista huhtikuussa 2019 julkaistun Eurobarometrin mukaan. Näin ovat EU:n, Norjan…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi14.12.2017Marina Heinonen

Elintarviketieteiden uusi maisteriohjelma on käynnistynyt Helsingin yliopistossa

Elintarvikealan koulutus on uudistunut Helsingin yliopistossa.
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys27.4.2017Marina Heinonen

Lisäaineiden uudelleenarviointi jatkuu

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) arvioi uudelleen lisäaineiden turvallisuutta. Parhaillaan on meneillään emulgointi- ja sakeuttamisaineiden turvallisuuden uudelleenarviointi.
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright