Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumia
  • Jäsenille
    • Kannattajajäsenet
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvikehygienian jaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Seuran hallitus
    • Laskutustiedot
Uutisia4.11.2020Ekocentrian tiedote

Luomu SM -kilpailun voitto ratkesi prosenttiyksikön erolla

Ammattikeittiöiden Luomu SM 2020 -kilpailun voitosta käytiin tiukka kisa. Julkisista ruokapalveluista luomun käyttöastetta nosti eniten Lumijoen ruokapalvelu, ja yksityisten ravintoloiden ykkössijan jakoivat turkulainen KASVIS-ravintola ja porvoolainen Zum Beispiel.
Ammattikeittiöt23.10.2020Naantalin kaupunki

Kymmenen ruokakummia tuo esiin Naantalin herkullista puolta

The Delicious Side of Naantalin ruokakummit tuovat Naantalin ruokakulttuuria ja -tarjontaa esille.
Ammattikeittiöt4.6.2020City:n tiedote

Ravintoloiden uusi tilanne asetti haasteen myös ravintolatapahtumalle

SYÖ TAAS! järjestettiin ravintoloiden auttamiseksi muutamassa viikossa.
Tiede & Tutkimus28.12.2019Tiina TuovinenMerja Ylönen

Ammattikeittiölaitteet tehokkaaseen käyttöön

Ammattikeittiölaitteet sisältävät nykyisin suuren määrän älytoimintoja, joiden tarkoitus on yksinkertaistaa, tehostaa ja helpottaa ruuanvalmistusta ammattikeittiössä.
Analytiikka & Valvonta12.12.2019Samuel Sorainen

Keittiödatalla tehoa ravintolan arkeen

Älykkäät keittiönjohtamispalvelut automatisoivat ravintoloiden arkirutiineja ja helpottavat keittiöhenkilökunnan työtä.
Kalateollisuus30.10.2019Marja-Liisa JärveläInga Heikkinen

Kuoreen elintarvikekäyttö kiinnostaa

Toimivat tuotekehitys-, tuotanto- ja jakeluverkostot ovat edellytys lisätä kuoreen elintarvikekäyttöä.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Valio (4)

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste