Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys30.4.2020Eeva Vänskä

Ruokapalvelusta vanhuksille kolme lämmintä ateriaa joka päivä

Viitasaaren ja Pihtiputaan ruokapalvelu toimittaa keskustassa asuville vanhuksille kolme lämmintä ateriaa päivässä vuoden jokaisena päivänä ainoana kunnallisena ruokapalveluna Suomessa. Viitasaaren…
Vastuullisuus & Kiertotalous27.2.2020Eeva Vänskä

Kierrätyslannoitteille laatujärjestelmä

Suomeen on kehitteillä laatujärjestelmä kierrätyslannoitteille. Laaturavinne-hankkeen (LARA) aikana viisi yritystä on jo hakenut Laatulannoite-merkkiä kymmenelle kierrätyslannoitetuotteelleen. Laatujärjestelmään hakeutuminen on vapaaehtoista,…
Vastuullisuus & Kiertotalous27.2.2020Eeva Vänskä

Yritysketjuissa viilattavaa ruokahävikin pienentämiseksi

Ruokahävikin määrä on pitkälle valinta: elintarvikeyritysten ja kauppojen välistä prosessia voidaan halutessa muokata niin, että ylijäämää ei juuri synny, väitöskirjatutkija…
Talous & Liiketoiminta27.2.2020Eeva Vänskä

Marjojen jalostusta pitää lisätä

Kotimaiset marjat ovat parasta superfoodia: ravintorikkaita, puhtaita ja ympäristöystävällisiä.
Uutisia27.9.2019Eeva Vänskä

Uusia tuotteita ja kiertotaloutta

Kestävyyshaasteet ovat monimutkaisia ja toisiinsa linkittyneitä. Sustainability Science -päivillä toukokuussa puhuttivat muun muassa kulutus ja uudet tuotteet.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus27.9.2019Eeva Vänskä

Muovitonta elintarvikepakkauskartonkia kierrätys edellä

Kotkamillsin tehtailla valmistuu täysin kierrätettävää ja muovitonta elintarvikepakkauskartonkia.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus27.9.2019Eeva Vänskä

Pakkaaminen on ajateltava uusiksi

Tulevaisuuden pakkausratkaisujen tulee toimia sekä ihmisten että maapallon kannalta. Mikä sitten on viisasta pakkaamista?
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys26.4.2019Eeva Vänskä

Kyrö Distillery nojaa jatkuvaan tuotekehitykseen

Kyrö Distillery on kasvanut viidessä vuodessa merkittäväksi juoma-alan toimijaksi, ja kasvu jatkuu edelleen.
Uutisia13.12.2018Eeva Vänskä

Vähäarvoinen kala on arvokas tuotteena

Suomalaisessa kalassa piilee käyttämättömiä mahdollisuuksia. Esimerkiksi silakassa ja särjessä on järkeä: ne ovat ekologinen ja terveellinen ravintovalinta, ja kotimaista massaa…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi13.12.2018Eeva Vänskä

Bio- ja elintarviketekniikka kiinnostaa nuoria

Seinäjoen ammattikorkeakoululla (SeAMK) huhkittiin keväällä, kun muun muassa bio- ja elintarviketekniikan opiskelijat olivat valmistumista vailla. Alalta insinööriksi tuolloin valmistunut Veera…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Caldic
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright