Jukolan Juusto Oy valmistaa Keski-Suomen Leivonmäellä oman tilan maidosta cheddaria. Kun tila ja juustola ovat parin kilometrin päässä toisistaan, maito…
Vuosikymmenen ja viidessä aiemmassa työtehtävässä Oy Semper Ab:llä työskennellyt Alpo Martikainen on aloittanut huhtikuussa 2022 tehtävässä Head of Field Sales…
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on olutta, siideriä ja long drink -juomia sekä virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistavan kotimaisen panimoteollisuuden edunvalvoja. Liiton jäseninä…
MetropoliLab Oy on suomalainen ympäristölaboratorio, jonka juuret yltävät vuoteen 1884. Nykyisellä nimellä se on toiminut vuodesta 2010. Toimitilat ovat Helsingin…
Petoksiin ajavat köyhyys ja ahneus. Malesialaiset syövät mereneläviä keskimäärin 40 kiloa vuodessa per henkilö. Malakansalmi on tärkein kalastusalue. Siellä alkutuotannon,…
Tuotteiden terveellisyydestä on vaikeaa kertoa tuotepakkauksessa juuri mitään. Edelläkävijät haluavat kuitenkin tuntea tuotteensa. Viisi vuotta sitten Itä-Suomen yliopiston tutkimus- ja…