Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Tuotanto & Kunnossapito8.8.2022Laura Hyvärinen

Mars-mönkijän puhdistusteknologiaa elintarvikealalle

Avaruus-, suojelu- ja lääketeollisuudessa sekä sairaaloissa käytetty vetoperoksidikaasuteknologia sopii myös elintarvikealan käyttöön.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus10.6.2021Laura Hyvärinen

Kierrätysmuovia on vaikea saada

Pullonpalautusjärjestelmä tuottaa puhdasta raaka-ainetta juomateollisuuden tarpeisiin.
Talous & Liiketoiminta10.6.2021Laura Hyvärinen

Käsityöllä kaupungistumista vastaan

Jukolan Juusto Oy valmistaa Keski-Suomen Leivonmäellä oman tilan maidosta cheddaria. Kun tila ja juustola ovat parin kilometrin päässä toisistaan, maito…
Nimityksiä13.6.2022Laura Hyvärinen

Hyvä porukka ja hyvät tuotteet motivoivat myynnin ammattilaista

Vuosikymmenen ja viidessä aiemmassa työtehtävässä Oy Semper Ab:llä työskennellyt Alpo Martikainen on aloittanut huhtikuussa 2022 tehtävässä Head of Field Sales…
Kannattajajäsen9.6.2022Laura Hyvärinen

Oikeudenmukaisen toimialan puolesta

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on olutta, siideriä ja long drink -juomia sekä virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistavan kotimaisen panimoteollisuuden edunvalvoja. Liiton jäseninä…
Kannattajajäsen9.6.2022Laura Hyvärinen

Ketterä laboratorio arkeen ja poikkeustilanteisiin

MetropoliLab Oy on suomalainen ympäristölaboratorio, jonka juuret yltävät vuoteen 1884. Nykyisellä nimellä se on toiminut vuodesta 2010. Toimitilat ovat Helsingin…
Pääkirjoitus9.6.2022Laura Hyvärinen

Turvallisen ruuan jäljillä

Petoksiin ajavat köyhyys ja ahneus. Malesialaiset syövät mereneläviä keskimäärin 40 kiloa vuodessa per henkilö. Malakansalmi on tärkein kalastusalue. Siellä alkutuotannon,…
Kannattajajäsen28.4.2022Laura Hyvärinen

Analytiikkaa tuotekehityksen suuntaamiseen

Tuotteiden terveellisyydestä on vaikeaa kertoa tuotepakkauksessa juuri mitään. Edelläkävijät haluavat kuitenkin tuntea tuotteensa. Viisi vuotta sitten Itä-Suomen yliopiston tutkimus- ja…
Pääkirjoitus28.4.2022Laura Hyvärinen

Huoli luonnosta, huoli terveydestä

IPCC:n Climate Change 2022 -raportti kertoo madonlukuja ympäristön ongelmista 3 676 sivun verran. Ruokajärjestelmää käsittelevän osion ytimessä ovat ruokaturva, riittävä ravitsemus,…
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys29.4.2021Laura Hyvärinen

Muutosten tuulet puhaltavat tuotekehitykseen

Tuotteiden kilpailukyky on koko yrityksen asia, ruokajärjestelmän läpinäkyvyys koko alan asia.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Flowexperts
Volare tuotepäällikkö 9.8-21.8.22
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright