Kometos Oy valmistaa elintarviketeollisuudelle erilaisia sulatus- ja pakastuslinjoja, pakkaus- ja annostelukoneita sekä modulaarisia tuotantotiloja. Lisäksi yritys on kehittänyt modulaarisia ja…
Yhteistyörobotti eli cobotti on helppo ottaa käyttöön, sillä sen ohjelmointi on varsin suoraviivaista. Elintarviketeollisuudessa sillä voi esimerkiksi paikata työvoimapulaa ja automatisoida yksitoikkoisia tehtäviä.
Makaronin, spagetin ja kuviopastojen tuotantoseisaus Lantmännen Cerealian Hyvinkään tehtaalla on päättynyt. Pastalinjan konerikosta aiheutunut tuotteiden takaisinveto tyhjensi kauppojen pastahyllyt kesäkuun…
Olvin Iisalmen panimo siirtyy hyödyntämään toiminnassa syntyvän hiilidioksidin tuotteiden valmistuksessa. Olvi on ottanut käyttöön hiilidioksidin talteenotto- ja puhdistuslaitteiston, jolla kerätään ja puhdistetaan hiilidioksidia tuotantokäyttöön.
Nordic Fishin omistama Suomen suurin kalanperkaamo Nordic Trout laajentaa toimintaansa Ahvenanmaan Föglössä. Kolmiosainen investointi on pitkälti yli miljoona euroa ja tähtää kirjolohen laadun parantamiseen entisestään.
Elintarviketeollisuuden tuoreessa biodiversiteettiselvityksessä kartoitettiin ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaisella tavalla toimialan keskeisimpiä luontovaikutuksia ja haettiin keinoja vaikutusten vähentämiseksi. Selvityksen mukaan vaikutusten vähentämiseen…
Porokylän Leipomo Oy on käynnistänyt tuotannon uudessa leipomoyksikössään Lieksassa. Lieksan Kerantien-yksikkö on Porokylän kolmas leipomo. Leipomokapasiteetin lisääminen oli välttämätöntä kahdesta syystä. Porokylä haluaa siivun Suomen palaleipämarkkinoista. Investoinnilla Suomen suurin ruislimppujen leipoja varmistaa myös sen, että tuotantomäärää pystytään lisäämään kasvavan kysynnän mukaan. Viimeisen 12 kuukauden aikana Porokylän elämysleipurit pyöräyttivät suomalaisiin ruokapöytiin noin 5 miljoonaa ruislimppua, joista liki puolet oli Pikkuevästä.
Herkkumaa on ensimmäinen yritys maailmassa, joka on ottanut käyttöön Elstor Oy:n kehittämän 10 MWh:n kokoluokan energiavarastointiyksikön. Tämä mahdollistaa höyryn tuottamisen ilman CO₂-päästöjä. Herkkumaa on investoinut vähentääkseen ympäristökuormaansa ja nyt he käyttävät fossiilivapaata lämpövarastoratkaisua höyryn tuotannossa. Ratkaisu on päästötön, kustannustehokas ja hiilivapaa. Innovatiivinen hanke on saanut tukea Business Finlandilta.
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.