Ultraprosessoidusta ruuasta on reilussa kymmenessä vuodessa tullut synonyymi huonolle, lihottavalle ja kansansairauksia edistävälle ruualle. Sen valmistamisesta syytetään kansainvälisiä suuria elintarvikeyhtiöitä,…
Ravintokuidun saanti ruokavaliosta on tärkeää. Siitä monet eri tahot ovat samaa mieltä. Sen sijaan kuidun määritelmät, analyysitavat, vaikutusmekanismit ja kuluttajaviestintä…
Elintarvikealan eurooppalainen tutkimus elää mielenkiintoista vaihetta: Horizon2020 -puiteohjelmakaudesta siirrytään Horizon Europe -ohjelmaan. Se on vuosille 2021‒2027 ajoittuva EU:n yhdeksäs tutkimus- ja innovaatio-ohjelma.
On kehittelyä ja kehittämistä. Tuotevariaatioiden tuottamista ja uusia markkinoita luovia innovaatioita. Markkinoita puolustavia ja markkinoita luovia uutuuksia. Mitä tarkoitamme, kun…
Ruokavalintojen takana on monia tekijöitä. Kun ympäristöä muutetaan tietoisesti valintojen ohjaamiseksi, puhutaan tuuppaamisesta erityisesti silloin, kun tavoitteena on valitsijan hyöty.…
Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin EIT Food on jättihanke, jolla etsitään ratkaisuja kestävään, turvalliseen ja luotettavaan ruokajärjestelmään sekä kuluttajan hyvinvointiin.
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.