Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Tiede & Tutkimus29.10.2020Kaisa PoutanenEmilia Nordlund

EU:n elintarviketutkimuksen strategiat ja rahoitus uuden edessä

Elintarvikealan eurooppalainen tutkimus elää mielenkiintoista vaihetta: Horizon2020 -puiteohjelmakaudesta siirrytään Horizon Europe -ohjelmaan. Se on vuosille 2021‒2027 ajoittuva EU:n yhdeksäs tutkimus- ja innovaatio-ohjelma.
Kasvisteollisuus3.9.2020Emilia NordlundAntti Nyyssölä

Vatsaystävällisempää kasvisruokaa FODMAPien entsymaattisella hajottamisella

Entsymaattinen FODMAP-yhdisteiden pilkkominen on mahdollista ruuanvalmistusprosessin aikana.
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys30.4.2020Kaisa LinderborgEmilia NordlundTuula Sontag-Strohm

Laaja OATyourGUT -tutkimushanke kaurasi suoliston

Laajassa OATyourGUT –hankkeessa tutkittiin kauratuotteiden hyväksyttävyyttä Suomessa ja Kiinassa, suoliston hyvinvointia ja toiminnallisuutta in vitro –tutkimuksissa ja kliinisissä tutkimuksissa sekä…
Logistiikka & Energiatehokkuus6.6.2019Emilia Nordlund

Solumaatalous tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia ruuantuotantoon

Ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden vähentyminen ja väestönkasvu haastavat ihmiskunnan pohtimaan ruuantuotantoa uudella tavalla. Ruokaketju − erityisesti eläintuotanto − tuottaa merkittävän määrän…
Tiede & Tutkimus26.4.2018Kaisa PoutanenEmilia NordlundPia Silventoinen

Kasvipohjaisia proteiinijakeita elintarvikkeisiin

Kasvipohjaisten ainesosien suosio kasvaa kuluttajien keskuudessa. Halutaan terveellisiä, runsasproteiinisia tuotteita, jotka tuotetaan vastuullisesti.
Tuotanto & Kunnossapito6.9.2017Emilia NordlundPia Karjalainen

Kiihtyvä kaupungistuminen haastaa elintarviketuotannon kehityksen

Tulevaisuuden urbaani ruuantuotanto on mahdollinen ratkaisu kriisialueiden ja ylikasvaneiden suurkaupunkien ruokaturvaan. Samalla se tuo sosiaalista ja elämyksellistä lisäarvoa kaikkiin kaupunkiympäristöihin.
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright