Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Kumppanisisällöt
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvikeanalytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Varsinais-Suomen jaosto
    • Vilja-alan jaosto
  • Kehittyvä Elintarvike
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Talous & Liiketoiminta16.11.2022Anu Susi

Startupeista uusia tuulia elintarvikealalle

Pääomasijoittajat etsivät startup-yrityksistä ruuantuotantoa uudistavia innovaatioita.
Talous & Liiketoiminta24.5.2022Anu Susi

Yritysvastuu on jo osa elintarvikeyritysten liiketoimintaa

Vastuullisuusraportointi tulee EU:ssa suurille yrityksille pakolliseksi.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus10.6.2021Anu Susi

Pakkausbrändi perustuu tietoon

Pakkaussuunnittelun osaaja kannattaa kutsua mukaan jo tuotekehitysvaiheessa.
Talous & Liiketoiminta24.2.2022Anu Susi

Pääomasijoittajat ovat kiinnostuneita elintarvikealan innovaatioista

Rahoituksen kasvu helpottaa ruokateknologian startup-yritysten kasvupolkua.
Talous & Liiketoiminta29.4.2021Anu Susi

Kasvua asiakkaiden tarpeita kuuntelemalla

Pyhäntäläisen valmisruokia valmistavan Feelia Oy:n investointitahti on ollut ripeä: vuonna 2013 valmistuneen ensimmäisen Pyhännän tehtaan laajennus otettiin käyttöön vuoden 2017…
Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2020Anu Susi

Ostotieto paljastaa yllätyksiä elintavoista

Ravitsemuksesta kertovat laskurit ovat uusin lisä kaupparyhmien digipalveluissa asiakkaille.
Kasvisteollisuus3.9.2020Anu Susi

Sopimusviljelyllä varmuutta kasvistalojen raaka-aineenhankintaan

Sopimusviljely antaa elintarvikeyrityksille keinoja kontrolloida kasvisten laatua.
Valmisruokateollisuus27.2.2020Anu Susi

Arjen kiire ohjaa kuluttajan valmisruokahyllylle

Helppous, nopeus ja monipuolistunut tarjonta ovat siivittäneet valmisruuan kysyntää.
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus31.10.2019Anu Susi

Akryyliamidille suunnitellaan enimmäisrajoja

EU:n akryyliamidiasetus tuli voimaan 2017. Nyt suunnitteilla on sitovia enimmäispitoisuuksia herkkien kuluttajaryhmien tuotteisiin.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus27.9.2019Anu Susi

Materiaalikatselmus selvittää, missä hävikki syntyy

Johtava asiantuntija Matti Arffman Envitecpolis Oy:stä arvioi, että materiaalikatselmuksen tekeminen vaatii yrityksen omaa panosta 9–10 henkilötyöpäivää. Yritys on tehnyt kymmenkunta…
Liity ETS:n jäseneksi
Mainosta mediakanavissa
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Profiz 5.9-5.11.2023
Algol boksibanneri 1.9.-31.10.2023
PackSummit 24.8-24.10.23

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright
  • Evästeseloste
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse {vendor_count} toimittajia Lue lisää näistä tarkoituksista
Evästeasetukset
{title} {title} {title}