Talous & LiiketoimintaAnu SusiTilaajille

Suomi-Saksa-brändiyhteistyötä leipomoalalla 

Moilas Oy ja saksalainen Moin Bio Backwaren -leipomo päättivät nojata toistensa hyvään maineeseen ja tuoda Saksan markkinoille kauraleivän molempien brändien alla.

Reilu vuosi sitten pieksämäkeläinen Moilas Oy ja saksalainen Moin Bio Backwaren esittelivät Euroopan suurimmilla luomumessuilla Biofachissa Nürnbergissä Saksassa gluteenittoman luomukauraleipä Haffysin. Tuotteessa yhdistyy kummankin yrityksen ydinosaaminen. 

Täyskauraisen kaurapalan valmistaa Moilas Oy, joka on tehnyt gluteenittomia tuotteita vuodesta 1985. Markkinoinnista vastaa Moin Bio Backware, jonka perustaja Hans-Paul Mattke on Saksassa luomun pioneereja ja ollut mukana perustamassa Biofach-messuja. 

˗ Heillä on jakeluasiakkuudet ja vahva läsnäolo Saksan luomumarkkinassa, kiittää Moilas Oy:n kaupallinen johtaja Marko Hammar. 

Brändiyhteistyö on perheyhtiöiden avainhenkilöiden pitkän tuttavuuden ansiota. Leipomoiden yhteistyö alkoi jo vajaat 20 vuotta sitten, kun Moilas alkoi valmistaa Moinille luomuruispaloja Saksan markkinoille. Tämä yhteistyö päättyi kuusi...

Jäsenenä voit lukea tämänkin artikkelin digilehdestä!

Liity jäseneksi