Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumia
  • Jäsenille
    • Kannattajajäsenet
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Seuran hallitus
    • Laskutustiedot
Kalateollisuus25.1.2021Anu HopiaSaara Lundén

Suomalaisten kaupunkilaisten lautaselle ui harvemmin silakkaa tai särkeä

Kun suomalaiset kaupunkilaiset syövät kalaa, he valitsevat lautaselleen lähinnä lohta, kirjolohta tai tonnikalaa.
Digitalisaatio & Robotiikka13.12.2017Anu HopiaTommi Kumpulainen

Robotit pian osa ruokapalvelua

Robotit tulevat olemaan osa ruokapalveluja jo lähitulevaisuudessa.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Vitabalans
Compass
Toimituspäällikkö
TopHygiene
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright