Kalateollisuus25.2.2021Anu HopiaSaara Lundén Suomalaisten kaupunkilaisten lautaselle ui harvemmin silakkaa tai särkeä Kun suomalaiset kaupunkilaiset syövät kalaa, he valitsevat lautaselleen lähinnä lohta, kirjolohta tai tonnikalaa.
Tiede & Tutkimus13.12.2018Katja MarttunenJari SetäläAnu HopiaAnni NisovKaisu HonkapääJaakko HiidenhoviAnna-Liisa VälimaaPirjo MattilaSaska Tuomasjukka Lisää arvoa silakalle ja vajaahyödynnetyille kaloille Kalastuksen Blue Products -innovaatio-ohjelmassa tutkitaan mahdollisuuksia nostaa silakan ja vajaahyödynnettyjen kalojen arvoa.
Digitalisaatio & Robotiikka14.12.2017Tommi KumpulainenAnu Hopia Robotit pian osa ruokapalvelua Robotit tulevat olemaan osa ruokapalveluja jo lähitulevaisuudessa.