Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2021Anna-Liisa VälimaaRiikka KokkoSanna Salomaa Digitaaliset työkalut auttavat jäljitettävyyden todentamisessa Elintarvikkeen matka alkutuotannosta kuluttajalle on pitkä, eivätkä alkuperätiedot välttämättä kulje kuluttajalle saakka.
Kalateollisuus29.10.2020Jari SetäläJaakko HiidenhoviVesa JoutsjokiSari MäkinenAnna-Liisa VälimaaPirjo Mattila Silakat, särjet, lahnat ja kalasivuvirrat arvotuotteiksi Kotimaiset kalat ja niiden sivuvirrat kannattaisi hyödyntää täysimääräisesti monenlaisina arvotuotteina.
Talous & Liiketoiminta26.4.2019Marja-Liisa JärveläAnna-Liisa VälimaaSaara PönkköOuti VirkkulaKirsi KorhonenToivo Muilu Kuluttajat hankkivat laadukkaita raaka-aineita suoraan tuottajilta REKO-toimintamallin merkitys lähiruuan myyntikanavana säilyy tai jopa kasvaa tulevaisuudessa, mutta kasvu edellyttää toimintamallin ja tuottajien toiminnan kehittämistä.
Tiede & Tutkimus13.12.2018Kaisu HonkapääJaakko HiidenhoviAnna-Liisa VälimaaPirjo MattilaSaska TuomasjukkaKatja MarttunenJari SetäläAnu HopiaAnni Nisov Lisää arvoa silakalle ja vajaahyödynnetyille kaloille Kalastuksen Blue Products -innovaatio-ohjelmassa tutkitaan mahdollisuuksia nostaa silakan ja vajaahyödynnettyjen kalojen arvoa.