Yhdysvaltalais-suomalainen täsmäfermentointiyritys Onego Bio on saanut 14 miljoonan euron rahoituksen Euroopan Innovaationeuvosto EIC:ltä. Sijoitus nostaa yrityksen tämänvuotisen kokonaisrahoituksen 65 miljoonaan…
Pohjanmaan jaoston (PJ) puheenjohtaja Markus Ojala vaikuttaa paikallisissa ruokasektorin hankkeissa. Hän uskoo yhdessä tekemiseen ja Pohjanmaan elintarvikevetovoimaan ja jakaisi mielellään SeAMKin resursseja myös laajemmalle.
Kahden saksalaisyliopiston ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tuore tutkimus osoittaa, että opiskelijat valitsevat opiskelijaruokailussa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon, kun pienimmän hiilijalanjäljen sisältävästä ateriasta viestitään vihreällä…
Katariina Rommi työskentelee Prosessiteknisen jaoston (PTJ) puheenjohtajana rajatun, mutta sitäkin omistautuneemman ihmisjoukon kanssa. Nykyisiä ja tulevia jäseniä hän kannustaa tulemaan mukaan yritysvierailuille saamaan uusia ideoita ja vertaistukea.
Kotimaisia tuotteita Euroopan markkinoille etsinyt Lidlin vientikilpailu on ratkennut. Voittajat ovat Finlandia Candyn Revontulimarmeladi, Finnforelin LoHi savustettu kirjolohifilee, Jokilaakson Juuston…
Elintarvikealan talous- ja markkinointijaosto (ETMJ) tuo Elintarviketieteiden Seuran toimintaan monipuolista johtamisen näkökulmaa ja pyrkii tarjoamaan eri taustoista tuleville jäsenilleen kiinnostavaa sisältöä. Puheenjohtaja Sari Ollila toivoo, että yhä useampi oivaltaisi jaostotoiminnan arvon.
Laura Ahvenniemi työskentelee laatujärjestelmien asiantuntijana Laatu & Liike Oy:ssä. Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston (IPSJ) puheenjohtajana hän tahtoo edistää entistä aktiivisempaa, monitieteellistä jaostotoimintaa.
Aistinvaraisen tutkimuksen asiantuntijoita yhteen kokoava EuroSense-kongressi järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa vuonna 2022. Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto (ATJ) oli mukana paikallisena järjestäjänä, vei suomalaista osaamista maailmalle ja toi maailman osaamista Suomeen. Tapahtuman järjestely houkutteli myös Mari Sandellin uudelleen jaoston puheenjohtajan pestiin.
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.