McDonald’sin arvostettu President’s Award -palkinto Jutta Huikolle

McDonald’sissa hankintapäällikkönä työskentelevä Jutta Huikko on saanut arvostetun President’s Award -palkinnon. Kansainvälinen tunnustus on McDonald´sin työntekijöilleen myöntämä korkein mahdollinen kunnianosoitus.

President’s Award -palkinto myönnetään erittäin harvoille, ja vuosittain vain noin prosentti McDonald’sin toimistotyöntekijöistä maailmanlaajuisesti saa palkinnon. Tunnustuksen voi saada työntekijä, joka osoittaa jatkuvaa erinomaista osaamista omalla vastuualueellaan ja kehittää esimerkillisesti McDonald’sia.

”Jutta on tehnyt hienoa työtä hankinnassamme jo pitkään, ja hänellä on ollut merkittävä rooli Suomen McDonald’sin toiminnassa. Viimeisimmän poikkeusvuoden aikana Jutta on ollut tärkeässä roolissa varmistamassa raaka-aineiden saatavuutta ja laatua niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja onnistunut myös poikkeusaikana tässä tehtävässä erinomaisesti. Tunnustus tuli ehdottomasti oikealle henkilölle – onnittelut upeasta saavutuksesta, Jutta!” sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Jutta Huikko on työskennellyt McDonald’sissa 13 vuotta. Hän toimii hankintapäällikkönä pohjoismaisessa hankintaorganisaatiossa vastuualueinaan logistiikka, leipomotuotteet sekä operatiiviset tavarahankinnat. Ennen pohjoismaista tehtäväänsä hän toimi ostopäällikkönä Suomen McDonald’sin organisaatiossa.

”Olen hyvin kiitollinen ja ilahtunut näin arvostetun palkinnon saamisesta. Näen palkinnon myös osoituksena hankintaorganisaation arvostuksesta ja tärkeästä roolista McDonald’sissa”, Huikko sanoo.

Palkitseminen on tärkeä osa McDonald’sin yrityskulttuuria. Kansainvälisiin palkintoihin lukeutuu President’s Awardin lisäksi muun muassa Ray Kroc Award, jolla palkitaan maailman parhaat ravintolapäälliköt.