Kumppanisisältö: Woikoski Oy

Onko elintarvikekaasusi oikeasti puhdasta? 

Kaasun puhtaus on tärkeää, mutta pelkkä kaasun korkea puhtausluokka ei yksistään riitä. Myös itse kaasuverkoston on oltava kunnossa. Elintarvikekaasujen puhtauden varmistaminen on tärkeä osa elintarvikkeiden tuotantoprosessia.  

Kaasuverkoston puhtaudella ja kunnolla on merkitystä  

Kaasuverkoston kuntokartoituksella, ennakoivalla huoltotoiminnalla sekä verkoston ja kaasulaadun analysoinneilla pystytään varmistamaan kaasun laadun pysyminen haluttuna läpi koko prosessin. Jotta valmistaja voi keskittyä ydinosaamiseensa, kannattaa kaasunjakeluverkostoon liittyvät tehtävät antaa kaasualan ammattilaisten tehtäväksi. 

Kaasunjakelujärjestelmien kokonaispalvelut 

Suomalainen kaasunvalmistaja Woikoski Oy tarjoaa kotimaisten elintarvikekaasujen lisäksi kaasunjakeluverkostoon liittyvät suunnittelu- ja asennustyöt, huolto- ja korjaustoiminnot sekä analyysipalvelut. Erityisosaamistamme onkin huolehtia kaikki asiakkaalle kaasun käyttöpisteeseen saakka. Toimitamme kaasut ja järjestelmät. Teemme puolestanne huoltosuunnitelmat ja huollamme laitteet. Teemme tämän kaiken, jotta teillä on turvallinen ja toimintavarma kaasuverkosto ja tarvittava puhtausluokka kaasuissa! 


 Kaasunjakeluverkoston palvelut 

Palveluihimme kuuluvat kaasuverkoston suunnittelu ja toteutus, kartoitus, huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut sekä painelaitteiden käytönvalvonta. Teemme myös kaasulajin ja -verkoston analyysit asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Kaasunjakeluverkostojen suunnittelu kaasun käyttöpisteeseen asti asiakkaan tarpeeseen kaasujen laatuvaatimukset ja kulutukset huomioiden.
 

Kaasunjakeluverkostojen suunnittelu kaasun käyttöpisteeseen asti asiakkaan tarpeeseen kaasujen laatuvaatimukset ja kulutukset huomioiden.


Kaasunjakeluverkostojen asennustyöt sekä olemassa olevien verkostojen ylläpito, parannukset tai laajennukset. 


Kaasunjakeluverkostojen korjaus- ja huoltopalvelut sekä kuntokartoitukset ja ennakkohuollot ammattitaidolla.


Kaasulajien ja kaasuverkostojen analysointipalvelut tuovat varmuutta prosessin puhtaudesta.


Kaukovalvontapalveluiden avulla ylläpidetään riittävää kaasumäärää ilman toiminnan keskeytyksiä. Tarjoamme asiakkaidemme toiveesta myös painelaitekäytön-
valvojapalveluita. 


Ota yhteyttä:  
asiakaspalvelu@woikoski.fi

Lue lisää