Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumia
  • Jäsenille
    • Kannattajajäsenet
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvikehygienian jaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Seuran hallitus
    • Laskutustiedot
Nimityksiä15.1.2021Pirjo Huhtakangas

Eläkkeelle ja oman yrityksen ohjaksiin

Foodwestin kehityspäällikön tehtävästä 1.2.2021 eläköityvä Eeva-Liisa Häkli jatkaa työuraa omassa yrityksessään.
Vienti & Tuonti16.12.2020Pirjo Huhtakangas

Suomen Afrikka-strategia valmistumassa

Valtioneuvosto laatii ulkoministeriön johdolla Suomen Afrikka-strategiaa, joka tähtää Suomen ja Afrikan maiden poliittisten ja taloudellisten suhteiden kehittämiseen. Tavoitteena on saada…
Nimityksiä16.12.2020Pirjo Huhtakangas

Lihateknologi vastaa kasvisruuan tuotannosta

Helsingin yliopiston Viikin kampukselta lihateknologiksi vuonna 2016 valmistunut Tuijamaija Erämies on nimitetty 9.12.2020 Baba Foods Oy:n tuotantojohtajaksi. Hänen vastuullaan ovat…
Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Tähtäimessä maailman älykkäin teollisuusjärjestelmä

Kärkiyritysten Intelligent Industry -ekosysteemi aikoo takoa Suomesta maailman parhaan älykkäiden teollisten ratkaisujen kehittäjän.
Talous & Liiketoiminta29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Yksityisyyden kunnioittaminen kilpailuvaltiksi datataloudessa

Sitran selvityksen mukaan eurooppalaiset yritykset voisivat olla reilun datatalouden edelläkävijöitä ulottamalla yksityisyyden kunnioittamisen asiakaskokemukseen ja yritysvastuuseen.
Digitalisaatio & Robotiikka29.10.2020Pirjo Huhtakangas

Suomessa on pulaa tietoturvaosaajista

Digibarometri 2020 -tutkimuksen mukaan Suomessa on liian vähän tietoturvaosaajia. Ylipäätään eurooppalaisilla työmarkkinoilla on pulaa erityisesti strategia-, liiketoiminta- ja järjestelmäarkkitehtuuriosaamisesta. Digibarometria…
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus9.9.2020Pirjo Huhtakangas

Näkymättömästä liasta hälyttävä laite sopii myös elintarvikealalle

Aalto-yliopiston tutkijat ovat kehittäneet uuden, lian ja bakteerien havaitsemiseen tarkoitetun menetelmän. Satoja värejä tallentavan hyperspektrikameran ja tekoälyn yhdistämiseen perustuvaa AutoDet…
Nimityksiä3.9.2020Pirjo Huhtakangas

Hely Tuorila ylimääräiseksi professoriksi Pretorian yliopistoon

Helsingin yliopiston elintarvikkeiden aistinvaraisen tutkimuksen emeritaprofessori Hely Tuorila on nimitetty ylimääräiseksi professoriksi eteläafrikkalaiseen Pretorian yliopistoon. Professuuri kestää kolme vuotta.  Tuorila on mukana hankkeissa, joissa…
Kannattajajäsen1.8.2020Pirjo Huhtakangas

Kehittyvä Elintarvike on monikanavainen media lukijoille ja mainostajille

Hannu Pyykkö on aloittanut numerosta 4/2020 alkaen Kehittyvä Elintarvike -lehden ilmoitusmyynnin päävastuutehtävässä. Hän on ollut mukana ammattilehtien ilmoitustuotteiden konseptoinnissa ja…
Ravitsemus & Terveys1.4.2020Pirjo Huhtakangas

Ikääntyneiden ruokasuositus korostaa toimintakyvyn ylläpitoa ja vajaaravitsemuksen ehkäisyä

Uusi Vireyttä seniorivuosiin -ruokasuositus sisältää ohjeet terveyttä edistävästä ja toimintakykyä ylläpitävästä ruokailusta eläkeiän lähestyessä ja eläkeiässä. Suositus on Valtion ravitsemusneuvottelukunnan…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Valio (4)

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste