Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus20.8.2021Pirkko TuominenHanna-Leena AlakomiJohanna Suomi

Elintarviketurvallisuusfoorumi rakenteilla Euroopan unioniin

FOODSAFETY4EU on EU:n Horizon 2020 -puiteohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on suunnitella, kehittää ja julkaista eri osapuolien yhteinen tiedonvaihtoalusta…
Ravitsemus & Terveys3.9.2020Johanna SuomiAnnika ErvastiAntti MikkeläPirkko Tuominen

Lyijy, arseeni ja kadmium aiheuttavat suurimman raskasmetalliriskin suomalaisten ravitsemuksessa

Raskasmetallit vaikuttavat useisiin elimiin pieninäkin annoksina, mutta ravinnon hyödyt voivat olla selvästi riskejä isompia.
Analytiikka & Valvonta28.2.2017Pirkko TuominenPeppi HaarioMerja Isoniemi

Kuluttajat luottavat elintarvikevalvonnan Oiva-järjestelmään

Valtaosa kuluttajista sekä elintarvikealan toimijoista ja valvojista suhtautuu elintarvikevalvonnan tulosten Oiva-järjestelmään myönteisesti, vaikka sen kykyä yhdenmukaistaa valvonta epäillään.
Kolumni28.2.2017Pirkko Tuominen

Riskinarviointi on riskinhallinnan tukipilari

Jokaisella on oikeus mielipiteisiin, mutta totuus ei aina paljastu mielipidemittauksilla. Sillä, millaisia riskinarviointeja elintarviketurvallisuudesta julkaistaan ja millaisiin tietoihin ne perustuvat,…
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright