Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus20.8.2021Johanna SuomiPirkko TuominenHanna-Leena Alakomi

Elintarviketurvallisuusfoorumi rakenteilla Euroopan unioniin

FOODSAFETY4EU on EU:n Horizon 2020 -puiteohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on suunnitella, kehittää ja julkaista eri osapuolien yhteinen tiedonvaihtoalusta…
Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi10.12.2020Hanna-Leena AlakomiAnna AbdollahiSophia Rehn

Pelit voivat opettaa terveellistä syömistä

Helsingin yliopisto ja VTT ovat kolmen muun yhteistyökumppanin kanssa mukana eurooppalaisessa tutkimushankkeessa, jossa selvitetään, voiko pelipohjaisen oppimisen avulla opettaa ruokatietoutta.…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Sealed Air web banner Cryovac 28.4.22
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright