Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Ravitsemus & Terveys28.4.2022Marjukka KolehmainenKati VäkeväinenCarlos Gómez-Gallego

Hapattamalla saadaan monipuolista ja terveellistä ruokaa

Perinteisellä hapattamisella on useita terveyshyötyjä. Sitä voidaan hyödyntää myös uusien kasvipohjaisten tuotteiden valmistamisessa.
Tiede & Tutkimus7.6.2018Kati Väkeväinen

Elintarviketutkimus Suomessa monipuolista

Elintarvikealan tutkimuslaitoksia yhdistäviä pääteemoja ovat sivuvirtojen mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa, uudet proteiininlähteet ja elintarvikeprosessit, selvisi Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopiston tutkijoiden ja…
Tiede & Tutkimus6.9.2017Kaisa RaninenMarjukka KolehmainenKati VäkeväinenVille Koistinen

Ruisfaktori tekee rukiista erityisen terveellisen?

Rukiilla on vahva näyttö terveellisyydestä osana Pohjoismaista ruokavaliota. Ruisleipä on merkittävä ravintokuidun lähde. Kuidulla on positiivisia suolistovaikutuksia, ja se edistää painonhallintaa lisäämällä kylläisyyttä.
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright