Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Talous & Liiketoiminta9.6.2022Annaleena Soult

Kasvipohjaisten tuotteiden markkina kasvaa kohisten

Kestävä kehitys ja terveellisemmän ruokavalion tavoittelu ovat kasvattaneet kasvipohjaisten elintarvikkeiden suosiota maailmanlaajuisesti.
Talous & Liiketoiminta29.4.2021Annaleena Soult

Elintarvikevienti digitalisoituu vauhdilla

Ennen korona-aikaa elintarvikeviejät kohtasivat kansainvälisiä ostajia lähinnä kansainvälisillä ammattimessuilla ja ostajatapahtumissa. Matkapäiviä kertyi, ja tuotenäytteet matkasivat mukana: ovathan elintarvikkeet tuotteita,…
Vienti & Tuonti6.6.2019Annaleena SoultInka Häkälä

Japani on laadukkaiden elintarvikkeiden keisarikunta

Tuotteiden laatu, puhtaus ja turvallisuus ovat ehdottomia vaatimuksia, kun pyritään Japanin markkinoille. Plussaa tulee kauniista, pienestä ja ”söpöstä” (kawaii!) pakkauksesta…
Vienti & Tuonti13.12.2018Camilo RamadaEsa WrangAnnaleena SoultTiina Luoma

Terveysvaikutteista ja terveellistä ruokaa Etelä-Afrikkaan

Elintason nousu ja länsimaisen ruokavalion suosion kasvu ovat aiheuttaneet ylipainoisuutta ja muita terveysongelmia Etelä-Afrikassa. Nouseva keskiluokka on löytänyt ehkäisevän terveydenhoidon…
Vienti & Tuonti7.6.2018Annaleena Soult

Japani on Suomen toiseksi suurin Aasian vientimaa

Japani on maailman kolmanneksi suurin talous. Aasiassa se on Suomen toiseksi suurin vientimaa Kiinan jälkeen. Maa on tuontivetoinen, ja siellä…
Vienti & Tuonti28.2.2018Annaleena Soult

Korea on Suomelle kasvava vientimaa

Kansainvälistyvä Korea on riippuvainen elintarvikkeiden tuonnista ja kiinnostunut Suomesta ja suomalaisista tuotteista.
Vienti & Tuonti26.2.2016Esa WrangAnnaleena SoultKim Yoon-Mee

Suomalaiset elintarvikeviejät avaavat Etelä-Korean markkinoita

Etelä-Korea on raikkaan dynaaminen ja nopeasti kehittyvä maa, joka on noussut sotien jälkeisestä köyhyydestä Aasian kolmanneksi suurimmaksi taloudeksi. Pohjoismaisuus on maassa vahvasti nouseva trendi.
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright