Uutisia

Miit välittää työntekijöitä yritysten vientitarpeisiin

Miit Food Export Talents -rekrytointipalvelu välittää osaavaa henkilöstöä viennin ja kansainvälistymisen tehtäviin. Yritys voi myös hakea vuokratyövoimaa ja keikkatyöntekijöitä.

Ruuan vienti vaatii erityisosaamista. Miit Food Export Talents -palvelu varmistaa, että rekrytoinnissa tulevat huomioiduiksi ne erityisosaamisen vaatimukset, joita elintarvikkeiden vienti vaatii. Vähittäiskauppoihin pääsy ja food service -myyntikanavien avaaminen vaativat omaa osaamistaan. Erityistä tietotaitoa tarvitaan myös ruuan verkkokauppamyynnin edistämisessä.

Kolme vaihtoehtoa rekrytointiin

Rekrytointipalvelu auttaa toisilleen sopivinta työnantajaa ja työntekijää löytämään toisensa. Yritys voi valita sopivan kolmesta rekrytointivaihtoehdosta, jotka ovat Miit Fast, Miit Flex ja Miit Prep.

Miit Fast on suorarekrytointi. Se sopii yritykselle, joka haluaa edetä maailmalle nopein askelin. Miit Flex on henkilöstövuokrauksen vaihtoehto, jolla yritys saa hankittua joustavasti henkilökuntaa muuttuviin tarpeisiin.

Miit Prep on rekrytointivalmennus, jossa yritys voi työllistää työttömän työnhakijan ELYn tuella. Miit Prep -valmennukseen sisältyy 1,5 kuukauden mittainen vientiosaamisen sparraus työhakijalle ja yritykselle sekä 3,5 kuukauden mittainen työssäoppimisjakso työnhakijalle. Miit Prep -valmennuksen ajalta työnhakija saa työttömyysetuutta. Ensimmäinen rekrytointivalmennus käynnistyy keväällä 2021, ja siihen voivat hakea Uudenmaan alueen elintarvikeyritykset.

Lisätietoja:

miit.fi.