Elintarviketieteiden Seura käynnisti Etsitään yhdessä -kampanjan, jolla etsitään yritysjäseniä

Tiedätkö yrityksen, joka voisi olla kiinnostunut jäsenyydestä?

Etsitään yhdessä -kampanjassa haetaan vinkkejä mahdollisista yhteyshenkilöistä, joiden kautta keskustelua jäseneksi liittymisestä voisi avata. Jo mukana olevien yritysten logot ovat oheisissa kuvissa. 

Seuran toiminnanjohtaja ottaa yhteyttä potentiaaliin yhteyshenkilöihin kertoakseen Seuran toiminnasta ja siitä, mitä hyötyä siitä voisi yritykselle olla. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.Vinkkejä voi antaa useampiakin ja vastata voi myös nimettömänä. 

 

Vinkin jättämiseen menee 1-2 minuttia aikaa. 

Etsitään yhdessä -kampanja

Vinkkaa kuka voisi olla potentiaalisen uuden kannattajajäsenyrityksen yhteyshenkilö, kenties kollegasi, yksikön johtajasi tai sinä itse? Jos vinkattu yritys liittyy jäseneksi loppuvuoden 2020 aikana, vinkkaaja saa ilmaisen lipun Elintarviketieteiden Seuran maksulliseen webinaariin. Lipun voi käyttää haluamaansa webinaariin.  

Kampanjaan voi osallistua täällä.

Miksi yritys lähtisi mukaan? 

Yrityksillä on tietysti monia erilaisia syitä, miksi he ovat ETS:n jäseninä.

Toiset tarjoavat työntekijöilleen hyvän väylän tutustua elintarvikealaan ja alan ammattilaisiin.

Toisille on oman liiketoiminnan kannalta tärkeää olla mukana siellä, missä elintarvikealan investoinneista ja hankinnoista päättävät ovat.

Ja jotkut haluavat puhtaasti kannattaa toimintaa ja tukea Kehittyvä Elintarvike -lehden tekoa. 

Mitä kannattajajäsenyyteen kuuluu? 

  • Liittymisen yhteydessä kannattajajäsenestä tehdään juttu Kehittyvä Elintarvike -lehteen, niin printtiin kuin verkkoon. Vertailun vuoksi yhden sivun ilmoituksen hinta on 2 340 € + alv 24 % ja kaupallinen artikkeli verkossa maksaa 990 € + alv 24 %.
  • Jäsenyys sisältää Kehittyvä Elintarvike -lehden vuosikerran (arvo 69 € + alv 10 %). Tämän lisäksi voi tilata 1−5 vuosikertaa puoleen hintaan.
  • Kannattajajäsenen kaikki työntekijät voivat osallistua jäsentapahtumiin. Osa tapahtumista on ilmaisia ja maksullisiin saa -25 % alennuksen.

Seuran toimintaan osallistuminen on hieno mahdollisuus oppia lisää alasta, myös elintarvikealan ulkopuolelta tulleille työntekijöille. Tapahtumissa on mukava tutustua muihin elintarvikealan ammattilaisiin, oppia alan hyvistä käytännöistä ja kuulla uusista tutkimustuloksista. 

Kannattajajäsenmaksut vuonna 2020:

<1 miljoona euroa liikevaihtoa 250 €

1–10 miljoonaa euroa liikevaihtoa 450 €

10–100 miljoonaa euroa liikevaihtoa 650 €

>100 miljoonaa euroa liikevaihtoa 750 € 

Kesken vuotta liittyessä huomioidaan, montako kuukautta vuotta on vielä jäljellä. Esimerkiksi kesällä jäsenyys on puoleen hintaan. Seura ei ole alv-velvollinen, joten yllämainitut hinnat ovat (ALV 0 %). 

Jäseneksi liittyminen

Henkilö- tai yritysjäseneksi eli kannattajajäseneksi voi liittyä vaikka heti täällä