Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Vastuullisuus & Kiertotalous3.9.2020Minna KahalaEila JärvenpääMarja Lehto

Kasvissivutuotteiden hyödyntämisen monet mahdollisuudet

Kasviksia prosessoitaessa muodostuu väistämättä erilaisia sivutuotteita päätuotteen ohessa. Sivutuotteiden muodostumismääriin vaikuttavat muun muassa käytetty lähtöaine, sen laatu, prosessointitapa ja -laitteet…
Tiede & Tutkimus26.4.2019Eila JärvenpääTuomo TupaselaRina BraggeMaritta KymäläinenTuija Pirttijärvi

Puutarhatuotannon kuivatuilla sivuvirroilla olisi käyttöä

Puutarhatuotannon uusi kiertotalous -hankkeessa (ArvoBio) on havaittu, että kuivatuille puutarhatuotannon sivuvirroille löytyisi käyttöä ja kysyntää erilaisissa tuotesovelluksissa. Yleisen näkemyksen mukaan…
Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys28.2.2019Mika KaimainenEila Järvenpää

Elintarviketuotevalmistaja kuluttajan ja värimarkkinan välissä

Valitessaan elintarviketta kuluttaja yleensä arvioi sen laatua, ravintosisältöä, hintaa, valmistusmaata sekä esimerkiksi eettisiä ja muita aineettomia näkökulmia, joita ovat muun…
Uutisia26.4.2018Eila JärvenpääMaritta KymäläinenTuija PirttijärviSatu Nokkonen

Ei ole samantekevää, mitä syötävät hyönteiset popsivat

Hyönteisten koostumus, ravitsemuksellinen arvo, turvallisuus ja jopa maku riippuvat pitkälti siitä, mitä ne ovat itse syöneet.
Vastuullisuus & Kiertotalous26.10.2017Juha-Matti KatajajuuriEila JärvenpääHanna HartikainenInkeri RiipiKirsi SilvennoinenLiisa PesonenOona PietiläinenVille Pyykkönen

Vauhtia ruokajärjestelmän kiertotalouteen

Ruokajärjestelmän kiertotaloutta vauhditetaan CIRCWASTE-hankkeella. Keinoina ovat muun muassa alueellinen ruokahävikin tiekartta, ravitsemuspalvelujen pilotit ja sivuvirtojen tehokkaampi hyödyntäminen.
Uutisia27.4.2017Eila JärvenpääHelena KautolaTuija PirttijärviRaija Tahvonen

Vanhuksille maukkaita ja helppokäyttöisiä ruokia

EU:n monivuotinen projekti on selvittänyt, millaiset vihannes-, hedelmä- ja marjatuotteet maistuvat vanhuksille ja miten valmistajien pitäisi huomioida vanhusten tarpeet ja toiveet tuotekehityksessään.
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright
  • Evästeseloste
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista
Evästeasetukset
{title} {title} {title}