Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Digilehti
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus28.4.2022Anna Vainikainen

Elintarvikealan materiaalitehokkuustyö jatkuu

Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuskausi 2019–2021 on saanut jatkoa. Uuden sopimuskauden 2022–2026 teemana on hiilineutraalisuus ja kiertotalous. Elintarviketeollisuuden ja päivittäistavarakaupan lisäksi uudelle…
Lainsäädäntö17.3.2022Anna Vainikainen

Muovidirektiivin kansallinen toimeenpano etenee 

Kertakäyttöisiin muovituotteisiin kohdistuvan direktiivin kansallinen toimeenpano on työn alla.
Lainsäädäntö10.6.2021Anna VainikainenHeli Tammivuori

Kertakäyttömuoveja ehkäisevä direktiivi voimaan heinäkuussa

Kertakäyttömuovien käyttöä suitsevan SUP-direktiivin (Single Use Plastics) on määrä tulla voimaan 3.7.2021 osana kansallisen jätelain muutosta.
Vastuullisuus & Kiertotalous10.12.2020Anna Vainikainen

Tiekartta viitoittaa elintarviketeollisuuden ilmastotyötä

Elintarviketeollisuuden tiekartta ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi valmistui elokuussa 2020. Tavoitteena on hiilineutraali tuotantoketju ja 75 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä vuoteen 2035 mennessä.
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus10.12.2020Anna Vainikainen

Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksella rohkaisevia tuloksia

Elintarvikealan materiaalitehokkuussitoumuksen ensimmäisen vuoden 2019 tulokset julkaistiin marraskuussa 2020 rohkaisevin tuloksin. Kustannussäästöt ylsivät 4,9 miljoonan euroon, kasvihuonepäästöt kutistuivat 10 500…
Pakkaukset & Materiaalitehokkuus28.2.2019Anna Vainikainen

Suomen ensimmäinen materiaalitehokkuussitoumus elintarvikealalle

Elintarvikealan materiaalitehokkuutta vauhditetaan uudella materiaalitehokkuussitoumuksella. Elintarviketeollisuus, päivittäistavarakauppa ja pakkausala ovat tehneet yhdessä kolmen ministeriön (MMM, TEM ja YM) kanssa elintarvikealan…
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright