Tiedotteet

Tervetuloa uuteen digilehteen!  

Kehittyvä Elintarvike -lehti toi lukijoille lehtisovelluksen. Sen tarkoitus on luoda mukava lukukokemus mobiilikäyttäjille, mutta se tarjoaa muutakin.

Digitaaliset sisällöt ovat saatavilla mobiililaitteille ja pöytäkoneille. Käyttäjä voi valita mieleisimmän tavan sisältöjen käyttöön. Pdf-tila soveltuu esimerkiksi lehden selailuun. Yksittäisten artikkelien lukemiseen suosittelemme artikkelitilaa, jossa sisällöt voi myös kuunnella puhesynteesin avulla. Artikkeleita voi myös jakaa vaikkapa kollegalle tai sosiaaliseen mediaan.

Tule käyttäjäksi

Pääset käyttämään mobiilisovellusta heti. Voit ladata sen App Storesta tai Google Playstä. Pöytäkoneella sisällöt löytyvät osoitteesta kehittyvaelintarvike.fi/digilehti Alkuun tarvitset kirjautumista varten tilaustunnuksen, jonka löydät painetun lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä. Jatkossakin tarvitset kirjautumista varten oman tilin, voit käyttää sen luomiseen haluamaasi sähköpostiosoitetta.

Löydä suosikkiartikkelisi

Kiinnostavaa sisältöä löytyy varmasti lehtiä selailemalla, mutta sitä voi myös etsiä arkistosta, josta löytyy kahden vuoden lehdet.

Muistathan sallia ilmoituksien vastaanottamisen, kun lataat sovelluksen. Silloin huomaat nopeasti uudet sisällöt.

Lataa nyt mobiilisovellus – Lue tai kuuntele sisältöjä silloin kun haluat.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten kirjaudun sisään?

Löydät tilausnumeron uusimman printtilehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä, nimesi vierestä. Tilin luomista varten tarvitset tuon tilausnumeron ja sähköpostiosoitteen. Voit käyttää mitä vain sähköpostiosoitettasi. Tiliä luodessa varmennusviesti lähetetään tuohon valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Valitse haluamasi salasana. Pääset jatkossa kirjautumaan tilillesi valitsemallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tilausnumeroa tarvitset vain ensimmäisellä kerralla.

Miten luen digilehteä?

Löydät digilehden verkkosivuiltamme. Digitaalisesta lehdestä sinun mahdollista valita, missä muodossa haluat lukea sisältöä. Voit helposti säätää tekstin kokoa ja käytettävää kirjasinta.  Artikkelin lukutilassa päätät itse sisällön esitystavasta.

Mitä artikkelia klikkaamalla tapahtuu?

Klikkaamalla artikkelia pääset artikkelin lukutilaan. Lukutilassa artikkeli muotoillaan valitsemiesi asetusten mukaisesti. 

Mihin play-painiketta käytetään?

Napsauta play-painiketta, kun haluat kuunnella avaamasi artikkelin. Voit toistaa järjestelmäsi ääniasetuksilla minkä tahansa artikkelin juuri silloin kun haluat, siellä missä haluat.

Voinko lukea lehteä offline-tilassa?

Voit tallentaa lehden numeron myöhempää käyttöä varten.  Lataamalla sisältöjä laitteellesi voit lukea sitä myös silloin, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä tai olet ulkomailla.

Voinko lukea vanhoja numeroita?

Voit siirtyä helposti lehtiarkistoon ja lukea vanhempia julkaisuja. Etsitkö jotakin tiettyä artikkelia? Käyttämällä hakutoimintoa voit etsiä sisältöä koko arkistosta!

Miksi puhesynteesi kuulostaa oudolta?

Valitse oman laitteesi asetuksista suomen kieli puhesynteesin lähteeksi. Jos laitteesi käyttökieli on vaikkapa ruotsi, puhesynteesi lukee suomea ruotsin intonaatiolla.