FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusstandardin mukaisesti sertifioitu yritys hyötyy laajasti sertifioinnista. Standardi edistää resurssien tehokasta käyttöä, sitouttaa henkilökuntaa ja auttaa johtoa jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää
Edistyneet laitteet tuovat tehoa tuotekehitykseen, kun esimerkiksi halutaan optimoida tuotteen käyttäytyminen prosessin aikana tai mitata aistittavia ominaisuuksia. Monien materiaalitutkimuksen laitteiden…Lue lisää
Voisiko Suomi ottaa mallia Virosta korkealaatuisten private label -tuotteiden viennissä? FINLABEL-hankkeen päätösseminaari toi esiin yllättäviäkin oppeja. Kaupallinen ajattelu ja asiakaslähtöisyys on tuotava tekemisen keskiöön, kuten etelänaapurissamme jo tehdään.Lue lisää
Automatisoitu materiaalivirta tukee kasvua ja tehokkuutta Hyvä valmisruoka syntyy laadukkaista raaka-aineista, oikeasta reseptistä ja huolellisesta valmistusprosessista – Snellmanin Kokkikartano Oy…Lue lisää
Elintarviketeollisuudessa kaasunjakeluverkoston toimintavarmuus ja puhtaus ovat erittäin kriittisiä tekijöitä tuotelaadun ja turvallisuuden kannalta. Epäpuhtaudet tai vuodot voivat vaarantaa tuotantoprosessin ja johtaa kalliisiin tuotantokatkoksiin. Lue lisää
Elintarviketeollisuudessa kaasunjakeluverkoston toimintavarmuus ja puhtaus ovat kriittisiä tekijöitä tuotelaadun ja turvallisuuden kannalta. Epäpuhtaudet tai vuodot voivat vaarantaa tuotantoprosessin ja johtaa kalliisiin tuotantokatkoksiin. Lue lisää
Pirstaloituvalla markkinalla on tilausta yhä uudenlaisille valmisruokatuotteille. Menestystuote syntyy maun, hinnan ja kiinnostavan tuotekonseptin leikkauspisteessä. Lue lisää
Onnistunut pakkaus välittää brändin visuaalisen ilmeen, herättää ostohalun, suojaa tuotetta, kertoo tuotteesta olennaisen ja tekee tuotteen kuljettamisesta sekä käyttämisestä helpompaa. Lisäksi materiaalivalinnat vaikuttavat vastuullisiin päätöksiin ja kestävyyteen. Granon pakkausten ja etikettien tuotelinjajohtaja Jenni Seva kertoo seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon pakkausta suunnitellessa ja valittaessa. Lue lisää
Elintarviketeollisuus-messuilla ammattilaiset verkostoituvat, tapaavat asiakkaita ja tutustuvat alan uusiin suuntauksiin 11.‒12.9.2024. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävien messujen teemana on elintarvikealan vastuullisuus, ja puheenaiheena erityisesti tulevaisuuden älykäs ja kestävä elintarviketuotanto. Lue lisää
Evästeiden hallinnointi
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.