Kyrö Distillery Company voitti jälleen arvostetun palkinnon

Kyrö Gin ruisgini on valittu maailman parhaaksi giniksi World’s Gin Awards 2023 -kilpailussa. The World Gin Awards palkitsee vuosittain maailman parhaat ginit useissa kategorioissa. Kyrö Ginin voitto tuli compound ginien kategoriassa.

Voittajat julistettiin gaalassa 23.2.2023. Arvioinnissa Kyrö Giniä kuvataan tuoksultaan sitruksenkuoriseksi ja miellyttävän hapokkaaksi. Maussa on appelsiinia ja sitruunaa sekä mustapippuria. Ginissä on erinomainen tasapaino ja voimakas jälkimaku.

Kyrö Distillery Companyn rukiiset tuotteet ovat voittaneet useita arvostettuja kilpailuita aiemminkin. Muiden muassa maailman tunnustetuimpiin kuuluva IWSC-kilpailu on palkinnut sekä Kyrö Ginin, Kyrö Dark Ginin että Kyrö Malt -ruisviskin kultamitaleilla.

Kyrö Distillery Company juhli viime vuonna 2022 täysiä pyöreitä vuosia, sillä yrityksen perustamisesta tuli kuluneeksi 10 vuotta. Tällä hetkellä Kyröllä on toimipisteet Isossakyrössä, Helsingissä, Berliinissä ja Lontoossa. Isossakyrössä sijaitsee myös Kyrön tislaamon vierailukeskus, jossa käy vuosittain noin 15 000 vierailijaa.