Nimityksiä

Nimityksiä

  • TkT Anu Kaukovirta on nimitetty Luonnonvarakeskuksen tuotantojärjestelmät -yksikön johtajaksi 3.2.2020 alkaen. Hän toimi aikaisemmin Valiolla tutkimus- ja teknologiajohtajana.
  • DI Nina Elomaa on nimitetty vastuullisuusjohtajaksi SOK:lle S-ryhmän vastuullisuutta kehittämään. Hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta Fazer-konsernin vastuullisuusjohtajana ja aloittaa uudessa tehtävässään 23.3.2020.
  • KTM Ilkka Repo on valittu Keliakialiiton toiminnanjohtajaksi.
  • FT Terhi Pohjanheimo on nimitetty Aistikattila Oy:ssä tehtävään Sensory and Consumer Research Executive ja Mari Norrdal tehtävään Chief Operating Officer.
  • FM Mari Lukkariniemi on valittu MTK:n liha-asiantuntijaksi 24.2.2020 alkaen. Lukkariniemi siirtyy tehtävään Elintarviketeollisuusliiton toimialapäällikön tehtävistä. Siellä hän on vastannut muun muassa elintarvikkeiden kemialliseen turvallisuuteen sekä elintarvikepetosten torjuntaan liittyvästä edunvalvonnasta sekä liha-, broileri- ja mausteteollisuuden sektorispesifistä edunvalvonnasta.
  • Toni Mattila on nimitetty viime vuoden lopulla käynnistyneen Business Finlandin Sustainable Manufacturing Finland -ohjelman päälliköksi.
  • Tony Hienonen on nimitetty Konditoria pH7 Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2020 alkaen.
  • ETM Arja Liimatainen on aloittanut Meira Novan kaupallisena johtajana. Myyntijohtajaksi on nimitetty Jukka Rintala, valikoimapäälliköksi ja tiimin esimieheksi Kati Korhonen ja asiakaspalvelupäälliköksi Jaana Suomalainen.
  • Aalto-yliopiston biotuotteiden ja biotekniikan laitoksen johtajaksi on kaudelle 2020−2023 nimitetty professori Herbert Sixta ja kemian ja materiaalitieteen laitoksen johtajaksi professori Jari Koskinen.
  • TkT Sanna Mikkola on nimitetty Suomalaisten Kemistien Seuran toiminnanjohtajaksi 1.5.2020 alkaen pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Heleena Karruksen jäädessä eläkkeelle ensi kesänä.