Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike

Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Henkilökuva
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
      • Uunituore
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumakalenteri
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Laskutustiedot
    • Hallitus
  • Elintarviketieteiden Seura
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarviketurvallisuusjaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Jäsenille
  • Kannattajajäsenet
    • Kannattajajäsenten esittelyt
Puheenvuoro28.2.2017Virpi Varjonen

Tähtäimessä tulevaisuuden ruoka

Syödähän meidän kaikkien täytyy – niin tänään kuin tulevaisuudessakin. Tarvitsemme ravintoa pysyäksemme hengissä, mutta olemme oppineet myös syömään itsemme hengiltä.…
Talous & Liiketoiminta25.10.2018Virpi Varjonen

Tulevaisuus tehdään tänään

lintarvikealan muutostekijät luovat trendejä ja uusia mahdollisuuksia eri markkinasegmenteissä ja tuotekategorioissa.
Puheenvuoro28.2.2018Virpi Varjonen

Luomu on periaatteita, tunteita ja mielikuvia

Kansainvälisesti luomukategoria on yksi nopeimmin kasvavista ruoka- ja juomakategorioista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Monessa Euroopan maassa markkinoiden vuosittaiset kasvuluvut ovat yli…
Uutisia27.4.2017Virpi Varjonen

Norjan elintarvikeala hakee kasvua ja parempaa kilpailukykyä

Norjalaisia kuluttajia kiinnostaa ruoka. He haluavat lähiruokaa, tekevät Googlella yli 50 miljoonaa ruokahakua kuukaudessa sekä ostavat yhä enemmän ruokaa netistä. Norjan elintarvikepäivillä Næringsmiddeldagene 2017 -tapahtumassa tammikuussa Oslossa teemana oli digiajan ruokatrendit ja innovaatiot.
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Sealed Air web banner Cryovac 28.4.22
ETS hankintaopas

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste
  • Copyright